TIOR

Care este potentialul holului tau?

Amenajarea holului trebuie să fie o dovadă de pragmatism şi să poţi îmbina utilul cu plăcutul. Vei avea nevoie ca holul să arate bine şi să îţi ofere tot ce-ţi poate el oferi: spaţiu de depozitare, o întâmpinare caldă când ajungi acasă, o imagine plăcută la plecare şi aşa mai departe.

 

Câteva obiecte de decor

 

Obiectele de decor vor fi după cum ţi le doreşti: obiecte de artă, accesorii funcţionale (un cuier cu un design modern sau o oglindă sau orice îţi doreşti tu), o băncuţă simpatică sau un accesoriu de perete unde să îţi pui mereu cheile pentru a nu le rătăci prin casă.

 

Un dulap îngust după uşă

 

Un dulap îngust în spatele uşii, care să aibă aceeaşi culoare ca pereţii, ar fi uşor de "implementat" şi te-ar ajuta să îţi organizezi mai bine lucrurile: hainele şi perechile de încălţăminte. În plus, prin faptul că este foarte îngust, nu va incomoda atunci când deschizi uşa. Este recomandat să optezi pentru un dulap înalt până în tavan şi cu un design cât mai simplu pentru a nu aglomera vizual acest spaţiu.

 

Banchete şi cuiere

 

Banchetele şi cuierele sunt prietenii tăi din hol. Oricât de mic ar fi acesta, trebuie să existe o nişă sau un colţişor unde să ai un cuier (fie unul cu picior, fie unul fixat direct pe perete) unde să îţi pui în primă instanţă jachetele, umbrela, genţile şi aşa mai departe.

 

De asemenea, ar fi plăcut ca, dacă o banchetă nu are loc în hol, să aşezi aici măcar un taburet pe care să îţi laşi bagajele sau pe care să te aşezi pentru a te încălţa. Eventual, poţi opta pentru piese de mic mobilier care au şi spaţii de depozitare sub blatul pe care te-ai aşeza.

 

Agăţători, etajere şi coşuri pentru încălţăminte

 

Dacă holul tău este mult prea îngust pentru piese de mobilier de orice dimensiune, atunci ia în considerare exploatarea potenţialului acestuia prin agăţători fixate la diferite niveluri şi de diferite mărimi, dar şi etajete înguste (fie pentru încălţăminte, fie pentru chei şi corespondenţă) şi coşuri în care să ţii, de exemplu, papucii de stat prin casă.

 

Un dulap deştept

 

Un dulap multifuncţional lângă care să poţi aşeza un taburet cu rotile este tot ce ţi-ai putea dori de la un hol. Ce înseamnă un dulap deştept? Înseamnă un dulap care este compartimentat potrivit nevoilor familiei tale şi are diferite moduri de deschidere a diferitelor secţiuni. Ultima imagine din galeria foto ar trebui să fie suficient de explicită în acest sens.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI