TIOR

Care este camera cea mai importanta din casa ta?

Fiecare om are o cameră preferată într-o casă, aşa cum fiecare are pasiuni diferite şi preferinţe senzoriale diferite. Care este camera TA preferată? Unii preferă să doarmă mai mult, alţii preferă să facă băi lungi, alţii preferă să bucătărească, iar alţii preferă să nu stea în casă. Aşadar, tu cum eşti?

 

Camera mea preferată este... bucătăria.

 

Indiferent că îţi place să găteşti sau eşti un gurmand modest, bucătăria poate fi numită cu uşurinţă camera ta preferată. În acest caz, în ea vei investi cel mai mult: cea mai mare parte din buget, cea mai mare parte din timp – vei ajunge să stai aici numai de dragul ei.

 

În funcţie de dimensiunile bucătăriei, poţi instala aici şi o "staţie" pentru ceai sau cafea, un bar sau un dining extensibil.

 

Camera mea preferată este... baia.

 

Unii dintre noi abia aşteaptă să ajungă acasă pentru un singur motiv: să facă o baie fierbinte, lungă şi parfumată în propria cadă, unde nu te mai ajung nici grijile de la serviciu, nici facturile, nici frigul din zilele de iarnă, nici cârceii, nici grija bacteriilor sau anticarienilor altor indivizi.

 

Baia ta poate arăta în fel şi chip, dar trebuie să o decorezi aşa cum îţi trebuie şi cum îţi place ţie. Aici găseşti şi sugestii despre amenajarea băii, iar aici găseşti sfaturi pentru menţinerea unui aer plăcut în baie.

 

Camera mea preferată este... dormitorul.

 

Mai ales în zilele din timpul săptămânii, dormitorul pare vrăjit: pare locul unde nimic rău nu se poate  întâmpla şi unde trebuie să rămâi până după prânz. Totuşi, alarma sună din nou şi trebuie să pleci la serviciu sau la cursuri.

 

Acest lucru nu trebuie să te oprească să îţi amenajezi dormitorul în aşa fel încât să fie cea mai confortabilă cameră din tot Universul, cameră de care te vei bucura numai tu (poate chiar împreună cu partenerul de viaţă) în timpul weekendurilor.

 

Camera mea preferată este... camera copilului meu.

 

Dacă ai cel puţin un copil, cu siguranţă vrei să petreci cât mai mult din timpul tău liber alături de el, să îl vezi cum creşte, cum se schimbă, cum se joacă, cum învaţă. Tocmai de aceea, este bine ca după ce faci toate aranjamentele din camera copilului să găseşti loc şi pentru un fotoliu confortabil pentru tine sau poate chiar două fotolii, aşa încât ambii părinţi să poată sta alături de micuţul lor din când în când, fără a-i invada spaţiul personal.

 

Camera mea preferată este... livingul.

 

Persoanele sociabile preferă, cel mai probabil, livingul. Este locul unde te uiţi la televizor pentru a fi la curent cu ştirile, dar tot aici îţi primeşti oaspeţii (familie, prieteni sau colegi), aici jucaţi jocuri de societate, aici amenajezi mesele de sărbători, aici se duc cele mai aprinse discuţii şi tot aici se depănează cele mai frumoase amintiri – probabil aici vei auzi şi cea mai bună glumă şi tot aici vei primi cea mai scumpă îmbrăţişare.

 

Camera mea preferată este... afară!

 

Unii dintre noi pur şi simplu nu pot sta în casă prea mult: ei preferă afară! Şi atunci un apartament cu balcon sau, şi mai bine, o casă cu grădină, este alegerea perfectă pentru această categorie de oameni. Periodic, îţi oferim şi articole despre amenajarea grădinii, dar şi despre amenajarea balconului sau a teraselor.

 

Sursa foto: houzz.com, scenarhome.us, tapja.com 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI