TIOR

Cand gusturile se schimba...

Din când în când, reamenajarea locuinţei este necesară: nu neapărat pentru că îţi schimbi gusturile, dar poate se înmulţesc numărul locuitorilor dintr-o casă. De exemplu, dacă te muţi, la un moment dat, cu partenerul de viaţă într-o casă unde înainte a locuit numai unul dintre voi, ulterior aspectul interior al casei trebui uşor modificat.

 

Nu există corect şi greşit, ci doar altfel.

 

Indiferent care dintre voi este cel care pătrunde pe teritoriul celuilalt (ideal ar fi să vă mutaţi împreună într-un spaţiu nou, aşa încât să nu se creeze impresia spaţiul invadat în nicio măsură), amândoi trebuie să ştiţi că nu există corect şi greşit, ci fiecare are obiceiurile şi preferinţele sale "altfel".

 

Acest "altfel" este cel mai adesea un lucru bun, căci monotonia este plistisitoare şi desparte oameni. Trebuie doar să găsiţi o manieră să vă armonizaţi diferenţele aşa încât totul să fie haios, relaxat şi bine venit.

 

Întâi modificări mici.

 

Nu faceţi modificări categorice imediat. Dacă aveţi gusturi comune în ceea ce priveşte amenajările interioare, este cu atât mai bine, dar trebuie să vă pregătiţi şi pentru posibilitatea în care unul dintre voi va dori ceva ce pentru celălalt este extravagant. Nu are rost să te învăţăm noi cum se fac compromisuri sau ce poţi accepta şi ce nu, ci vom spune doar atât: nu lăsa un perete violet, o oglindă imensa ori un tablou cu un nud să vă strice relaţia.

 

Întâi, faceţi modificări mici împreună: o pernuţă, o ramă, o veioză. Uşor, uşor, veţi şti care vă sunt limitele şi ce lucruri unde se potrivesc pentru a nu-l deranja şi pe celălalt. Niciunul dintre voi nu trebuie să uite că, deşi sunteţi un cuplu, vă îndrăgiţi pentru ce are fiecare dintre voi special şi personal, aşa că acel "ceva" personal nu trebuie lăsat să se estompeze.

 

Delimitează teritoriul.

 

Este bine ca întotdeauna să rămână un spaţiu cât de mic care să nu fie împărtăşit, ci să aibă fiecare colţişorul lui: ea, masa ei de toaletă, el, colţul lui cu un televizor sport unde să urmărească meciurile.

 

De asemenea, trebuie să stabiliţi împreună încă de la început care părţi ale casei nu vor fi modificate sau la ce accesorii nu este dispus fiecare dintre voi să renunţe. Sunt acele câteva reguli de bază care vă vor ajuta să vă înţelegeţi bine şi la reamenajarea locuinţei aşa încât să trăiţi în armonie în noul vostru cuibuşor.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI