TIOR

Cand e mai bine in casa...

Sigur, este recomandat să ieși cât mai mult din casă, dar, când vremea nu este prielnică, trebuie să te asiguri că ți-ai asigurat cele mai bune condiții în interiorul propriei locuințe. Măsurile necesare trebuie luate din timp: doar știi, iarna faci căruță, vara faci sanie.

 

Aprinde focul

 

Dacă ai măcar puțin spațiu disponibil, motivele pentru a nu construi sau a nu instala un șemineu sau un godin. Totuși, măcar imaginea unui șemineu electic, imaginea flăcărilor, va ajuta la crearea unei atmosfere liniștite și plăcute, călduroase și confortabile.

 

De altfel, pentru a crea o ambianță mai plăcută, poți aprinde câteva lumânări ici-colo. Dacă sunt parfumate, este cu atât mai bine: doar am mai discutat despre cât de important este ca fiecare moment să fie asociat cu un parfum plăcut.

 

Asigură-ți un locșor confortabil și moale

 

Un fotoliu, o canapea, un leagăn de interior, care să aibă o saltea moale și confortabilă și o pătura pufoasă și călduroasă – asigură câte un astfel de loc pentru fiecare membru al familiei tale, astfel încât toată lumea să aibă șanse cât mai mari să se simtă cocoloșită și în largul său în interiorul propriului cămin. În final, aceasta este definiția căminului: locul unde te simți confortabil, unde nu îți lipsește nimic – locul unde îți este mintea și inima.

 

Folosește-ți cuptorul

 

Mergi în bucătărie și pornește cuptorul – acest lucru va ajuta la încălzirea suplimentară a camerei. Frământă și coace o pâine. Cât stă aluatul în cuptor, adună-ți familia în bucătărie la o cană de ciocolată caldă.

 

Dacă ai un cuptor pe lemne, acesta ar crea o impresie estetică și mai puternică, și mai plăcută: poate vei reuși chiar să recompui imaginea aceea atât de plăcută și atât de familiară a casei bunicilor sau a caselor acelora de vacanța în stil american. Un aer rustic în bucătărie este ușor de construit: un perete placat cu cărămidă, câteva prosoape țesute manual, câteva accesorii (rafturi și suporturi) din lemn, iar restul va trebui doar să se încadreze în acest registru cromatic. 

 

Joacă-te! 

 

Dacă afară este frig nu înseamnă că trebuie să stai toată ziua în casă și să zaci. Adună-ți prietenii și familia și jucați împreună ceva interactiv, care să vă pună în mișcare.

 

În plus, cine spune că jocurile în și cu zăpadă nu te pot încălzi? Construiește alături de cei dragi un iglu sau bateți-vă cu zăpadă! Fugiți, săriți, construiți și luați-o de la capăt! Iarna este frumoasă, dacă înveți cum să o iubești. 

 

Sursa foto: houzz.com 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI