TIOR

Cand clasicul intalneste modernul – Camera de dining

Camera de dining nu reprezintă o provocare atât de mare în ce privește home design-ul, însă atunci când vă decideți să păstrați covorul moștenire de familie sau perdelele brodate în tinerețe, amenajarea acestei încăperi poate ridica probleme. Venim astăzi cu o propunere interesantă pentru amenajarea diningului, ce poate deveni o încăpere în care clasicul întâlnește modernul pentru un rezultat spectaculos.

Se spune că trebuie să cunoști regulile înainte de a le încălca. Această zicală este de folos atunci când decideți să mixați stiluri sau trenduri – întotdeauna e mai bine să cunoști stilurile pe care vrei să le combini înainte de a te îmbarca în reinventarea lor. Dar nu trebuie să fiți expert pentru a explora pur și simplu opțiunile. De fapt, asta dorim să demonstrăm astăzi, ajutându-ne și de galeria foto, în încercarea de a veni cu idei noi pentru amenajarea camerei de dining.

Alb,negru,lemn

Primul exemplu se folosește de tonuri de alb și negru și de o tematică lemnoasă, camera fiind separată de hol printr-un perete pe care tronează șemineul din piatră neagră. Masa de dining este iluminată din tavan de o lustră cu un design sofisticat.

Pe covor

Pentru că am vorbit la început despre covorul moștenire de familie, iată un design care vă permite implicarea lui în amenajarea diningului. Elementele clasice, precum covorul și picioarele mesei, sunt în contrast puternic cu modernul candelabru și scaunele contemporane.

Aer retro

Al treilea exemplu combină materiale tradiționale și o masă de inspirație retro cu scaune moderne și lustre excentrice. Cu o asemenea priveliște, e de înțeles că proprietarii au decis să amenajeze aici locul de luat masa.

Podele și perdele

Frumoasa podea din lemn conferă un aer clasic acestei încăperi, la fel ca și perdelele vaporoase și abujururile ondulate. Camera are un aer atât de elegant și primitor, în ciuda stilului minimalist în care este concepută.

Sursa foto: home-designing.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI