TIOR

Camere vesele si zambete largi

Este important ca fiecare cameră să debordeze de energie pozitivă, astfel încât dumneavoastră să vă puteţi simţi în cel mai bun mod cu putinţă în propria locuinţă şi să vă facă plăcere, dumneavoastră şi oaspeţilor dumneavoastră, să vă petreceţi timpul liber acasă.

 

Bucătărie colorată

 

Amenajarea bucătăriei este de departe cea mai costisitoare lucrare în cadrul design-ului de interioare. În acelaşi timp, este foarte important faptul că familiile din România petrec foarte mult timp în bucătărie, motiv pentru care este recomandat cu atât mai mult ca acest spaţiu să fie decorat într-un mod care să placă tuturor membrilor familiei, să fie o încăpere optimizată din punct de vedere al spaţiului disponibil, mobilată în cel mai eficient mod cu putinţă.

 

Pentru acest lucru este important să oferiţi o atenţie deosebită spaţiilor de depozitare, dar şi culorilor şi accesoriilor utilizate. Recomandăm în bucătărie utilizarea culorilor deschise combinate cu nuanţe calde, în special portocaliu şi roşu, a accesoriilor cu motive florale sau fructate şi a cât mai multor accesorii hand made.

 

Baia haioasă

 

Băile sunt mult mai uşor de amenajat într-un mod energic. Nu este nevoie decât de câteva accesorii, de câţiva stropi de culoare, de câteva lumini jucăuşe.

 

Unul dintre cele mai îndemână trucuri pentru înfrumuseţarea băii este utilizarea suporturilor personalizate pentru prosoape, periuţe de dinţi, pentru hârtia igienică şi pentru alte obiecte necesare în baie.

 

Un alt lucru ce va îmbuna cu siguranţă fiecare zi sunt mesajele inspiratoare din jurul oglinzii şi culorile vii folosite în această zonă – culorile le puteţi reconstitui în faldurile perdelei de la duş, în culoarea gresiei şi a faianţei, în nuanţele ghiveciului orhideei care arată atât de bine pe colţul chiuvetei şi nu numai.

 

Living zâmbăreţ

 

Aşa cum am subliniat în numeroase rânduri, culorile au o influenţă foarte puternică asupra emoţiilor noastre. Prin urmare, încercaţi să adăugaţi livingului dumneavoastră câţi mai mulţi stropi de culoare – culori vesele, puternice, crude.

 

În cazul în care veţi opta pentru un living scăldat în culori neutre, puteţi oricând să vă coloraţi camera cu lumini colorate. Spoturi sau ghirlande luminoase ori doar becuri colorate pentru veiozele din încăpere ar trebui să dea întregii camere o cu totul altă tonalitate.

 

De altfel, accesoriile vesele, covoarele şi perdelele cu imprimeuri, husele colorate pentru canapele, plantele de interior, toate acestea au un efect pozitiv asupra stării dumneavoastră de spirit.

 

Pentru a da viaţă şi pereţilor livingului puteţi apela cu încredere la tablouri cu mesaje plăcute ori la autocolante, acestea fiind mai puţin costisitoare şi mai uşor de înlocuit.

 

Dormitor cu voie bună

 

Atmosfera din dormitor este, pentru multe cupluri, cel mai important detaliu din viaţa privată. Aşadar, amenajaţi-l cu grijă. Pentru energii pozitive puteţi utiliza principiile Feng Shui sau să vă bazaţi doar pe propriul gust.

 

Recomandăm folosirea de perne, lenjerii şi cuverturi colorate, uni sau cu imprimeu, precum şi perdele cu imprimeuri vesele, mai ales în cazul unui cuplu jucăuş ori în camera copiilor.

 

O pictură murală deasupra patului ar trebui să dea camerei un plus de personalitate, dar şi un aer boem, relaxant. Totuşi, aceasta poate fi înlocuită cu un tablou, cu o oglindă cu ramă înflorată din fier forjat, cu un autocolant ales cu chibzuinţă sau cu o veioză atipică.

 

Bucuraţi-vă de casa dumneavoastră şi oferiţi-i cât mai multe accesorii aducătoare de  zâmbete şi de energii pozitive!

 

Surse foto: freshome.com, houzz.com, pinterest.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI