TIOR

Camere pentru pasionatii de POKER

Cu siguranţă există printre cititorii noştri şi pasionaţi de Poker. Pentru ei şi cei dragi lor, avem câteva sugestii pentru amenajarea unei camere speciale pentru jocul de Poker. Desigur, unii vor spune că nu este un joc, ci un sport al minţii sau un exerciţiu sociologic, însă, oficial, este un joc de Poker. Dacă vrei să amenajezi un colţ unde să joci Poker cu prietenii sau unde cineva drag să îşi facă de cap acasă, atunci uite ce recomandări am avea...

 

Primul pas este, întotdeauna, setul de Poker.

 

Nu se poate juca Poker fără un pachet de cărţi... dar un simplu pachet de cărţi nu este suficient. Va trebui să ai şi jetoane. Cel mai bine este, desigur, să ai un set de poker: un set adevărat, cu chips-uri albe, roşii, verzi, albastre şi negre, cu butonul de Dealer, cu zaruri şi cu minimum 2 pachete de cărţi. Totul începe de la "unelte”!

 

Ai nevoie de o masă şi de scaune.

 

Bineînţeles că ai nevoie de o masă şi de scaune pentru a juca poker! Mai trebuie numai să alegi modelul mesei (dacă va fi una profesională de poker sau numai una care arată bine) şi modelul scaunelor.

 

Desigur, un detaliu important este numărul scaunelor, adică numărul de jucători acceptat în general pentru serile de poker. În funcţie de acest lucru va trebui să alegi dimensiunile mesei şi, evident, numărul de scaune, cu posibilitatea de a aduce, atunci când este nevoie, un scaun asemănător pentru orice jucător în plus.

 

Lumina trebuie să vină de sus.

 

Nu, nu este o metaforă. Pentru un efect de sală de poker profesională, trebuie ca deasupra mesei unde se va juca acest joc de cărţi să fie instalat cel puţin un corp de lumină. Imaginile din galeria foto ar trebui să poată oferi inspiraţia de care ai nevoie pentru a alege corpul de iluminat potrivit şi pentru a-l instala în poziţia optimă.

 

Un minibar ar fi excelent.

 

Jucătorii de poker vor petrece câteva ore în jurul mesei amenajate de tine cu atât de multă grijă, aşadar va trebui şi să se hidrateze sau să se cinstească cu câte ceva. De aceea, ar fi bine să amenajezi şi un bar în aceeaşi cameră cu masa de poker sau măcar un minibar. Pentru acestea, vei găsi mai multe recomandări aici sau aici.

 

Stilul de amenajări interioare poate varia...

 

După cum se poate observa şi în galeria foto de mai sus, stilul de amenajări interioare ales pentru o cameră de joacă pentru oamenii mari poate varia foarte mult, de la stilul contemporan la cel elisabetan. Pentru a te adapta unui anumit stil, va trebui să alegi cu grijă piesele principale de mobilier, dar şi paleta cromatică cea mai potrivită.

 

Trebuie să citeşti şi articolele de aici

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI