Camere de Oscar

25-02-2015 / Blog amenajari locuinte

Poate fi dificil să găseşti inspiraţia potrivită pentru amenajarea locuinţei tale, nu-i aşa? Acum ar trebui să îţi fie mai uşor: inspiră-te din filme de Oscar! Iar pentru a te ajuta să te inspiri, vom discuta şi noi despre câteva teme abordate de Houzz-eri. Ce camerá ar trebui să primească premiul, după opinia ta?

 

Teoria întregului (The Theory of Everything)

 

Dormitorul din prima imagine a fost amenajat pentru un băiat. Înainte de reamenajarea camerei, paleta cromatică era deja impusă, sugerând un aer scolastic, uşor sobru, serios şi oarecum misterios. Aşa cum sugerează titlul filmului menţionat mai sus, se pune în evidenţă felul în care funcţionează Universul, formulele specifice fizicii şi matematicii ar treubui să sublinieze acest lucru.

 

Marea aventură Lego (The Lego Movie)

 

„Marea aventură Lego” are ca personaje principale... nişte omuleţi Lego. Nu te aşteptai, nu-i aşa? Ba sigur că da! Dacă ai urmărit şi filmul, poate ţi-a plăcut suficient de mult încât să decorezi o întreagă încăpere potrivit tematicii: universul Lego, cu omuleţi, siluete şi „materialele de construcţie” specifice: cubuleţele acelea care sunt cel mai mare duşman dacă le găseşti cu picioarele noaptea prin casă.

 

Whiplash

 

Personajul principal al filmului „Whiplash” este un cântăreţ, prin urmare amenajarea unei camere inspirate de această poveste va trebui să conţină multe instrumente muzicale şi culori intense care să reprezinte pasiunea personajului principal.

 

Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei (Birdman)

 

Nimic mai potrivit pentru a reda atmosfera din „Birdman” decât camera din a patra imagine din galeria foto de mai sus: stilul industrial cu elemente de decor „cool” şi influenţate de „street art” (arta urbană) îşi poate face loc în orice încăpere dacă alegi elementele potrivite.

 

X-Men: Viitorul este trecut (X-Men: Days of Future Past )

 

Culori puternice şi un amestec nu tocmai previzibil de stiluri de amenajări interioare dau un aspect plăcut bucătăriei din a cincea imagine din galeria foto. Nici măcar nu te poţi hotărî dacă este contemporan, tradiţional sau altceva. Este un design X!

 

Maleficent

 

Filmul „Maleficent” a fost inspirat de povestea clasică a frumoasei adormite, dar se preocupă de o altă faţă a poveştii, cea a ursitoarei alungate. Filmul a fost nominalizat la Oscar pentru designul vestimentaţiilor. Prin urmare, de ce nu ţi-ai decora dressingul într-un mod epic? Desigur, cireaşa de pe tort ar fi oglinda „magică” prinsă într-o ramă cu model bogat.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.