TIOR

Camere cu supereroi

Imaginile din benzile desenate nu sunt numai pentru copii. Ele pot decora cu succes orice locuinţă, dându-i un aer dinamic, plin de emotie si de energie. Decorarea locuinţei cu imagini cu supereroi nu arată nimic negativ despre proprietarul casei, ci numai faptul că nu a renunţat încă la copilul interior, ceea ce este sau ar trebui să fie un ţel pentru orice om.

 

Picturi murale

 

Primul pas va fi să găseşti persoana potrivită care să îţi poată picta pereţii exact cum îţi doreşti. Dacă nu cunoşti dinainte artistul contractat, înainte de orice plată şi orice semnătură roagă-l să faceţi un test pe o altă suprafaţă decât peretele pe care urmează să îl deseneze: fie un carton foarte mare, fie o bucată întinsă de placaj, fie o porţiune de perete unde va fi ulterior dulapul şi nu se va vedea în cazul în care nu va avea un rezultat prea bun.

 

Al doilea pas este alegerea modelului şi a locului unde să fie executat desenul. Ideal ar fi ca desenul să fie pe unul dintre pereţii perpendiculari pe cel cu fereastra şi să aibă un corp de lumină aţintit către el, pentru a fi avantajat în orice moment al zilei. În fond, e o operă de artă!

 

Autocolant intins

 

Aşa cum poţi vedea şi în imaginile din galeria foto şi cum ştiai oricum dinainte, poţi cumpăra sau comanda autocolant cu orice dimensiune şi orice model. Important va fi felul în care îl aplici: atenţie la cutele de aer care se formează! Nu te grăbi şi presează atent fiecare centimetru al autocolantului pentru a te putea bucura pe deplin de acest accesoriu pe care îl poţi lipi pe uşile unei camere sau pe unul dintre dulapuri, dacă suprafeţele respective sunt perfect drepte.

 

Tablouri

 

Niciodată nu se vor demoda tablourile cu supereroi, indiferent că acestea ilustrează anumite embleme ale supereroilor, secvenţe din filme, scene redimensionate din revistele cu benzi desenate sau diferite afişe ce se încadrează în această temă. De altfel, poţi orna pereţii cu un singur tablou mare sau cu o multitudine de rame mici ce cuprind secvenţe cheie din benzile desenate. Totul depinde de gusturi şi de cât de multe resurse (reviste, bani, timp etc) depui pentru a-ţi deocra pereţii.

 

Textile cu imprimeuri elaborate

 

Unele se găsesc de-a gata, altele trebuie comandate. Cert este că vei putea avea lenjerii de pat, cuverturi, perdele sau perdele de duş de orice dimensiuni şi cu orice personaj ţi-ai dori. Husele pentru pernuţele decorative, ghiozdanele personalizate, covoarele cu model specific şi tapiseria pentru diferite scaune intră în aceeaşi categorie.

 

Mai multe sugestii pentru decorarea pereţilor vei putea găsi aici

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI