TIOR

Camera din subsolul casei – variante decorative II

Te-ai mutat în casă nouă. Avantajele sunt numeroase. Pe lângă spațiul din exteriorul casei de care te poți bucura, revenim la importanța spațiului din interior, mai exact la subsol. Te-ai gândit la variantele decorative sugerate de specialiștii în home design pentru subsolul casei tale?

Subsol ca un living

Confortul din subsol nu trebuie privit diferit față de cel din altă cameră a locuinței. Subsolul îl putem compara cu livingul. De aceea, nu este indicat să renunți la detaliile ce fac dintr-un interior un spațiu relaxant și primitor. Adaugă un covor moale, o canapea confortabilă cu numeroase perne decorative atractive. Aceste mici trucuri vor crea spațiul preferat al familiei.

Spațiu de închiriat

Dacă te gândești să ai un venit în plus, poți lua în considerare posibilitatea de a avea chiriași. De ce să nu renovezi subsolul și să-l dai către închiriere? Oferă-i spațiului o nouă utilitate, împărțindu-l în zone separate pentru a servi masa, a lenevi sau a dormit. În plus, munca pentru renovarea subsolului îți va fi răsplătită de chiria pe care o vei primi în fiecare lună.

Distracție și prieteni

Acum trebuie să te decizi ce membri ai familiei vor avea acces în subsol. Pentru copii trebuie să asiguri un mediu de joacă sigur, însă pentru „joaca” de oameni mari ai mai multe posibilități de amenajare. În cazul în care te-ai decis căror membri ai familiei îi este destinat subsolul, te poți apuca de modificări. Să spunem că ai ales să folosești spațiul pentru distracția din weekend, alături de prieteni, la un joc de biliard. Adăugă și un spațiu pentru amenajarea barului, iar distracția va fi una pe cinste.

Amintiri din călătorii

Suvenirurile pot avea un loc amenajat special pentru ele. În subsol poți avea locul tău cu amintiri din călătorii. Aduni toate mărunțișurile într-un singur loc, însă păstrezi vie povestea fiecărui obiect în parte. Întâlnirile cu prietenii, și ei pasionați de călătorii, vor avea acum subiecte de discuție nenumărate.

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI