TIOR

Camera din subsolul casei – variante decorative I

Venim cu vești bune pentru norocoșii care locuiesc la casă și au în dotare spații libere în subsol. Nu lăsa un decor plictisitor să acapareze zone care ar putea avea o utilitate aparte. Există o serie de posibilități decorative pentru a transforma subsolul într-o cameră cu stil.

O temă potrivită

Alegerea unei teme decorative poate aduce un plus zonei de locuit. În cazul unui subsol, poți apela cu încredere la imaginație. Ce părere ai despre elementele cu tematică marină? Acestea pot fi regăsite în pernele decorative, fotografii cu noduri pescărești, obiecte decorative sub formă de colac de salvare.

Subsol luminat

De cele mai multe ori, subsolurile au parte de un iluminat slab, având un aspect interior întunecat și mohorât. Poți evita aceste caracteristici decorative neplăcute prin optarea către nuanțe deschise pentru suprafața pereților și a tavanului. De asemenea, dacă este posibil, adăugarea unei ferestre va permite pătrunderea luminii naturale, atât de necesare în interiorul subsolului.

Hobby-uri de familie

O suprafață mare și neutilizată din subsol poate avea atâtea spații amenajate, câte hobby-uri are fiecare membru din familie. Organizează subsolul astfel încât să poți satisface micile momente de relaxare și distracție ale celor mici, dar nu uita și de alte tale. Un subsol de familie ai cărei membri sunt pasionați de pictură, se poate deosebi de alte spații prin amenajarea unei galerii de artă cu cele mai recente capodopere.

Viață prin culoare

Recomandarea specialiștilor în home design nu se rezumă doar la nuanțele deschise menționate mai devreme. Nu trebuie văzută ca o regulă strictă ce nu trebui încălcată. Pereții și tavanul subsolului se pot culora deschis doar în măsura în care îți dorești un spațiu mai luminos. Trebuie să iei în considerare și energia culorilor pe care o poți folosi în mod îndrăzneț. Aici poate avea loc amenajarea interioară pe care nu ai putea să o folosești în altă cameră din locuință.

Jocuri de familie

Activitățile celor mici, dar și celor mari au, de cele mai multe ori, o bază tehnologică atunci când vine vorba de jocuri. Noi propunem să ne întoarcem la clasicele jocuri pentru o amenajare a subsolului distinctă. Renunțăm pentru moment la personajele fictive din jocurile video și antrenăm întreaga familie la o joacă pe cinste. Ce preferi: masă pentru ping-pong sau jocul fusball?

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI