TIOR

Camera de rezerva

Camera de rezervă poate fi utilizată pentru tot felul de proiecte. Poate fi noua cameră pentru oaspeţi, sală de sport sau atelierul tău de lucru. Felul în care vei amenaja acea cameră în plus, dacă ea există, va depinde de numărul locuitorilor din casă, de obiceiurile şi stilul de viaţă al familiei tale, de cât de spaţioasă este locuinţa în general şi de cât de des primiţi oaspeţi.

 

Alege scopul camerei de rezervă.

 

De obicei, camera aceasta „de rezervă” rămâne după ce ai amenajat dormitoarele pentru cei ai casei, bucătăria, baia şi livingul. Prin urmare, această încăpere va putea fi utilizată ca sală de sport, cabinet personal, spaţiu pentru meditaţie, atelier de arte, galerie, dormitor de rezervă, cameră pentru oaspeţi şi aşa mai departe.

 

Totuşi, cel mai probabil este ca acea cameră de rezervă să aibă mai multe scopuri: şi cameră de oaspeţi, şi birou sau birou şi living secund sau pur şi simplu un dormitor pentru răsfăţ.

 

Poţi face teste.

 

Când ai o cameră în plus, o poţi sacrifica pentru a face diferite teste de stil. De exemplu, unii dintre noi visează să aibă locuinţa amenajată într-un anumit stil (rustic, să zicem), însă după ce cresc şi îşi găsesc un partener ajung să facă diferite compromisuri pentru amenajarea locuinţei comune, iar visul din „tinereţi” să rămână doar un vis. Dacă ai o cameră în plus, poţi implementa şi stilul preferat undeva.

 

De asemenea, poţi face diferite teste cu poziţionarea culorilor, în cazul în care nu eşti suficient de sigur pe tine pentru a încerca diferite nuanţe în restul casei, în diferite combinaţii.

 

Poţi profita de spaţiul în plus pentru depozitare.

 

Poţi varia tipurile de spaţii de depozitare în aşa fel încât să ai loc pentru toate obiectele care nu au avut loc în restul casei. Poţi avea tot soiul de spaţii de depozitare: dulapuri, sertare şi rafturi suspendate, însă dacă le alegi (sau le colorezi) pe toate în aceeaşi culoare vei avea în continuare un aspect simplu şi îngrijit de care te vei putea bucura ori de câte ori intri în acest spaţiu. Fiind o cameră rezervă, probabil că nu o vei folosi zilnic.

 

În funcţie de dimensiunile camerei, alege mobilierul potrivit.

 

Poţi opta pentru tot felul de accesorii inteligente şi pentru mobilier cu dublă întrebuinţare, pentru a profita la maximum de potenţialul acestei camere. În imaginile din galeria foto vei vedea tot felul de accesorii şi obiecte de mobilier, de la paturi banale de 2 persoane la paturi rabatabile, birouri în dulap, televizoare în tavan, canapele extensibile şi aşa mai departe.

 

Pentru mai multe sugestii despre amenajarea unei camere în plus poţi răsfoi şi articolul de aici.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI