TIOR

Bucurati-va de toamna!

Cum faceţi ca timpul care se scurge în nuanţe cărămizii să fie petrecut într-un mod plăcut şi confortabil? Poate instinctul este să vă închideţi în casă, dar acesta nu este mereu cel mai bun răspuns.

 

Amenajaţi un cămin pe verandă

Doar pentru că temperaturile scad nu înseamnă că trebuie să începeţi să hibernaţi, mai ales că, probabil, stilul de viaţă nu vă permite. Aşadar, mai ales dacă staţi la casă, dar nu numai, puteţi amenaja un colţ drăguţ şi călduros pe verandă: nu aveţi nevoie decât de câteva fotolii confortabile, câte o pătură moale şi colorată pentru fiecare dintre fotolii, o măsuţă înaintea lor şi piesa de rezistenţă, un şemineu.

 

Dacă locuiţi într-un apartament, toate acestea pot fi mutate în living. Singura condiţie este să lăsaţi ferestrele larg deschise, astfel încât aerul curat să ajungă până la dumneavoastră.

 

Focul de tabără – un alt fel de sărbătoare

 

Focul de tabără de obicei vine cu voie bună, deci nu aveţi niciun motiv să nu... încingeţi atmosfera. Trebuie doar să găsiţi locul potrivit pentru astfel de manifestări.

 

Dacă nu aveţi un prieten care să cânte la chitară, apelaţi la tehnologie pentru muzica de fundal. Nu uitaţi să vă alimentaţi cu bezele de copt şi cu licorile necesare, precum şi cu saci de dormit sau pături călduroase pentru a poposi în jurul focului şi a povesti cum vi s-a scurs anul...

 

Profitaţi de aerul curat al dimineţii

 

Poate că nu este chiar primul lucru pe care v-aţi dori să îl faceţi după ce vă treziţi, dar deschideţi ferestrele, aerisiţi dormitoarele, îmbrăcaţi-vă bine şi mergeţi la o plimbare cât de scurtă. Dacă începeţi ziua în forţă, veţi vedea că veţi avea mai multă energie de-a lungul zilei.

 

Piese confortabile de mobilier

 

Disconfortul psihic ce derivă din temperaturi scăzute, din vânturi puternice şi din ceruri înnorate trebuie echilibrat cumva! Alegeţi întotdeauna pentru casele dumneavoastră piese de mobilier confortabile, cu saltele moi, cu huse fine. Accesorizaţi-le, mai ales în sezonul rece, cu pernuţe decorative şi cu pături moi şi pufoase, cu blănuri sau cuverturi primite de la bunici sau cu pleduri achiziţionate de la meşteşugarii care au rămas în branşă.

 

Căldură şi strălucire cu ajutorul lumânărilor

 

Tipul de lumină poate crea o atmosferă ostilă ori, dimpotrivă, un ambient plăcut şi primitor. Acest lucru este uşor de realizat: din când în când, renunţaţi la iluminatul electric şi optaţi pentru iluminarea camerelor cu lumânări – acestea propagă o lumină caldă şi relaxantă. În plus, puteţi alege lumânări parfumante, pentru o cameră înmiresmată.

 

Ultimul picnic, ultimul camping

 

Alegeţi un weekend în care să evadaţi cu prietenii dumneavoastră sau/şi cu familia pentru un ultim picnic – nimic nu se compară cu o masă luată în aerul liber. În plus, întotdeauna bucatele par mai gustoase dacă sunt mai multe persoane la masă! Într-o altă zi cu vreme bună (nu neapărat călduroasă, dar măcar să nu fie umiditatea prea mare), mergeţi şi faceţi o serată în corturi. Dacă nu aveţi condiţiile necesare pentru a părăsi oraşul, măcar vizitaţi un prieten care are curte şi instralaţi-vă acolo cu toţii.

 

Surse foto: freshome.com, houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI