TIOR

Bucura-te de ultimele zile de vara

Tu cum te bucuri de ultimele zile de vară? Noi avem câteva sugestii care să te ajute să nu îţi scape nimic din cele mai importante plăceri ale verii. Cu siguranţă îţi aminteşti de articole anterioare cu sugestii despre cum să te bucuri de grădina ta, despre petrecerile verii şi aşa mai departe. Acum, că vara este pe încheiate, trebuie să profiţi de ultimele sale zile, când căldura nu mai este atât de puternică şi nici frigul nu s-a instalat încă.

 

"Conservăraie" pentru degustări

 

Aşază la îndemână câte un borcănel din fiecare soi de conservă pe care l-ai pregătit pentru iarna aceasta: zacuscă de vinete, zacuscă de ciuperci, castraveţi, ardei, gogoşari sau orice alt fel de murături, dulceaţă sau chiar alimente puse la congelator pentru păstrare (fă un pandişpan cu câteva din vişinele acelea congelate).

 

Trebuie să te asiguri că tot ce ai pregătit ca provizii pentru iarnă sunt atât de gustoase pe cât ţi-ai propus să fie. În cel mai rau caz, încă mai ai timp să pregăteşti unele.

 

Mai mergi o dată la mare

 

Indiferent că aţi mai fost la mare sau nu anul acesta, ori luna aceasta, ori luna viitoare. Dacă nu vrei să te duci la mare ca să vezi marea, atunci mergi şi "fură"-i câteva suveniruri: crengi sau bucăţi de lemn aduse la mal de valuri, scoici, pietre deosebite, bucăţi de sticlă atât de finisate încât nu mai sunt tăioase etc. Pe acestea poţi să le păstrezi ca atare sau le poţi transforma în obiecte handmade sau în părţi ale unor obiecte handmade.

 

Apoi, nu uitaţi să faceţi poze oriunde aţi fi. Creaţi amintirile, dar este bine să le şi imortalizaţi, pentru a vă putea bucura împreună de ele pentru mai mult timp.

 

Decoraţiuni proaspete de vara aceasta

 

Aşa cum notam şi puţin mai sus, este recomandat să creaţi noi decoraţiuni în timpul verii acesteia şi despre vara aceasta. Mai exact, ne referim la imprimarea şi înrămarea fotografiilor făcute de-a lungul şi de-a latul verii. Poţi imprima imaginile preferate pe hârtie sau pe carton pentru a le transforma în tablouri sau poţi să le ordonezi într-un slideshow care să ruleze în living atunci când nu urmăriţi un film sau o emisiune anume ori le poţi imprima pe diferite obiecte (căni, feţe de pernă, insigne etc).

 

Mai mult timp afară

 

Nu mai este mult şi va fi prea răcoare pentru a putea sta afară. Mergi împreună cu cei dragi la ultimele ore de plajă, jucaţi jocuri în aer liber, mergeţi la picnicuri, ţineţi petreceri în grădini şi curţi, pe balcoane şi pe terase.

 

Culege ultimele flori, aşază-le în vaze, pregăteşte seminţele pentru anul viitor şi preocupă-te de tot ce mai poţi face afară. Bucură-te de ultimele raze ale soarelui, fără a te mai îngrijora pentru temperaturile insuportabile sau pentru razele dăunătoare pielii.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI