TIOR

Bonus: o camera de decorat

Dacă achiziţionezi o locuinţă mai mare, există posibilitatea să îţi rămână o cameră liberă. Această cameră în plus este camera bonus: aici poţi face orice îţi doreşti. După ce ai amenajat bucătăria, baia, holul şi dormitoarele, ai terminat şi cu sufrageria şi acum poţi da frâu liber imaginaţiei sau poţi urmări o idee la care visezi de multă vreme, cum ar fi un atelier personal sau un minimuzeu. Să discutăm pe larg despre acest lucru...

 

Când ai un spaţiu, acesta are nevoie de un scop.

 

Bineînţeles că primul pas este să stabileşti ce anume vei face cu această cameră: o vei transforma în cameră de oaspeţi, dormitorul copilului, spaţiu de depozitare, dressing sau cameră de zi, în funcţie de necesităţile tale şi ale familiei tale. Aşadar, nu te poţi apuca de treabă înainte de a-i stabili utilitatea acestei camere.

 

Dă-i culoare.

 

După ce ai stabilit pentru ce vei folosi camera respectivă, vei alege paleta cromatică: poate vei avea nevoie de un spaţiu foarte luminos sau poate o paletă cromatică ceva mai intimă şi personalizată, ori un spaţiu scăldat în culori relativ închise, pentru odihnă şi linişte.

 

Joacă-te cu reflecţiile.

 

Oglinzile sunt întotdeauna de ajutor: în spaţiile înguste, oferă impresia că este mai mult loc, în spaţiile întunecate sporesc luminozitate şi, oriunde ar fi aşezate, oferă o nouă imagine de fiecare dată, în funcţie de unghiul din care priveşti şi de dispoziţia pe care o ai când priveşti oglinda. În plus, dacă orientezi oglinda spre una dintre ferestrele camerei, vei crea impresia că acolo este o altă fereastră şi că încăperea este mult mai luminată, mai aerisită, mai destinsă.

 

Fii creativ!

 

Dacă ai o cameră în plus, acesta este locul perfect unde să îţi pui la încercare îndemânarea şi imaginaţia. Aşadar, aici vei putea decora pereţii cu cele mai îndrăzneţe culori sau modele de tapet, vei putea aşeza obiecte de mobilier cu design special şi decoraţiuni vintage. Da, aici chiar îţi vei putea face de cap! Iar dacă nu iese cum te aşteptai, nu este nicio problemă! Vei putea reamenaja această cameră fără a crea vreun disconfort celor din casă, căci încăperea dedicată creativităţii tale oricum era „în plus”.

 

Rotunjeşte aspectul camerei şi exploatează podeaua.

 

Pentru a avea mai mult spaţiu la nivelul podelei, poţi opta pentru tot felul de obiecte de mobilier suspendate: paturi etajate, dulapuri suspendate, corpuri de iluminat fixate pe pereţi şi aşa mai departe. În partea de jos a camerei, vei putea amenaja un mic spaţiu de joacă sau un birou, precum poţi observa în penultima imagine din galeria de mai sus.

 

În plus, în această cameră bonus poţi aşeza tot felul de obiecte de mobilier, după cum preferi: ori obiecte mai pătrăţoase (ori cu un aspect ascuţit), ori obiecte rotunjite care să se îmbine perfect unele într-altele, aşa ca în ultima imagine din galeria foto.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI