TIOR

„Bijuterie” pe tavan – stralucire in nuante metalice

Un plafon în culori metalice vine cu o doză bine meritată de strălucire, potrivită în orice cameră din casă. Vorbim de un element de home design fantastic. Avem și un sfat pentru tine: dacă îți dorești evidențierea camerei, alege un tavan altfel. Experimentează nuanțele metalice pentru a adăuga interes vizual fiecărei încăperi în parte.

Note romantice

Pentru un rezultat de invidiat, adaugă nuanțele potrivite în amenajarea locuinței. Cele mai multe alegeri în materie de home design se rezumă la un plafon alb, pentru a avea siguranța că alegerea nu a fost una dintre cele neinspirate. Dacă ești o fire mai îndrăzneață și mai ales, pasionat de ultimele tendințe de amenajări interioare, vei știi că nuanțele metalice aduc note romantice locuinței. Știi deja în ce cameră vei alege un tavan auriu? Dar unul argintiu?

Schimbare instantă

Cum altfel, dacă nu cu ajutorul unor nuanțe metalice? Un plafon argintiu este ideal pentru amenajarea bucătăriei și a zonei de servit masa. Dacă stăm mai bine să ne gândim, se potrivește de minune și în dormitor. Astfel, poți oferi un aer glamour camerei de dormit, doar prin simpla adăugare a sclipirii arginitii pe suprafața tavanului. Trebuie să ții cont de completarea unei astfel de idei decorative cu alte elemente din încăpere care să potențeze aspectul luxos-modern.

Perete sau tavan auriu

Există o teamă de a nu exagera în zona de home design atunci când vine vorba de elemente metalice. În ceea ce privește nuanțele alese, vopseaua aurie poate fi o idee decorativă îndrăzneață. Cel mai bine se potrivește în amenajarea livingului, însă nici dormitorul nu trebuie neglijat. În timp ce pentru living putem alege ca tavanul să fie cel colorat în nuanțe aurii, dormitorului îi putem oferi un design aparte peretelui, pentru o încadrare uniformă a patului.

Un altfel de albastru

Aspectul luminos al tavanului, chiar lucios am putea spune, are acel ceva apropiat de nuanțele metalice despre care am vorbit anterior. În ciuda culorii deschise de albastru, ne place să credem că adăugarea unor elemente metalice vor crea spațiului o admirabilă modernitate ce i-ar fi lipsit în caz contrar. Cromatica asociată tavanului poate fi completată de piesele de mobilier și elementele decorative ce păstrează aceiași nuanță.

Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI