TIOR

Avantajele vietii la casa - Trend Residence

Până acum 20 de ani toată lumea migra de la casa de la “ţară” la apartamentul de la “oraş”, pentru mai mult confort, baie în casă, vecini mulţi etc... Acum iată că lucrurile revin la normal. Nu vreau să aduc elogii “caselor pe pământ” şi să desfiinţez apartamentele din oraş. Totuşi, de curând, mă tot gândesc cum să fac să scap de apartamentul meu. Deşi are 3 camere, este spaţios şi are avantajul de a se afla lângă parc, nu mai este suficient, pentru că acum am o familie. Copii noştri sunt din păcate o generaţie de asfalt, sensibili la orice reacţie a naturii înconjurătoare: se irită de la iarbă şi flori, se îmbolnăvesc frecvent sau suferă de tot felul de alte lucruri. Soluţia pe care am găsit-o, ca majoritatea mămicilor de la oraş, este să ne mutăm la casă.


Bun. Acum generaţia mea, adică 30+ ani, ca de venit este per total la un nivel mediu. Deci să cumpăr o casă în Bucureşti este exclus. Şi atunci, m-am decis către ceva conex. Spre exemplu, eu una aş alege un complex lângă oraş, mai puţin poluat. Considerentele ar fi şi economice. Spre exemplu, iarna această la bloc întreţinerile au ajuns şi la 800 lei pentru o suprafață de circa 80 mp, la o familie de patru persoane. Nu mai există decât avantajul proximităţii de locul de muncă.


Lăsând deoparte perspectivele personale asupra schimbării căminului, aş vrea să prezint puţin viziunea din punct de vedere al amenajării complexului Trend Residence. Spaţiile sunt generoase, atât în exteriorul caselor, cât şi înăuntru. Dezvoltatorul s-a orientat după mai multe criterii şi oferă variante de duplex, cât şi case unifamily. De altfel, proiectul presupune şi construcţia a două blocuri de patru nivele, cu parcare subterană, a unui loc de joacă, spaţii verzi şi complex comercial.


Locuinţele sunt moderne și au finisaje de bună calitate. Casele sunt foarte luminoase, lăsând două perspective de iluminat pentru fiecare dintre vile. La parter geamurile sunt până jos. De fapt, putem vorbi despre un semi-perete de sticlă, cu ieşire spre verandă.


Avantajele principale pentru decizia de a schimba locuinţa în acest mod sunt casa şi curtea, adică spaţiu mai mare, acelaşi confort, loc de joacă, grădiniţă, spaţii comerciale aproape. Timp de aproape două luni am lucrat cu echipa de la Trend Residence şi, pentru că ştiu cu ochii închişi fiecare colţ şi fiecare dimensiune a fiecărei părţi din complex, am ales-o ca idee de rezidenţă.


Casele din Trend Residence se predau la cheie, doar îmi iau cutiuţele cu lucruri şi mă mut acolo. Este practic acelaşi cost pe care îl am în oraş, într-un apartament la bloc, fiindcă dezvoltatorul acceptă şi varianta de rate.


Şi, într-un final, pot evidenţia ce am spus până acum cu fotografii. Sunt toate lucrări de vizualizare tridimensională ale mele şi reprezintă două lucruri: o viziune reală asupra exterioarelor, a volumelor şi a împrejurimilor şi o viziune personală, o idee de amenajare a unei locuinţe moderne, confortabile şi spaţioase, cu mult verde şi finisaje de calitate superioară.

 

Vezi mai multe informaţii despre ansamblul rezidenţial Trend Residence.

 

Arch. viz Bianca Neagu

 

E-mail: bianca.neagu@premiumrush.ro

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI