Atmosfera de Hollywood in amenajarea locuintei

18-02-2016 / Blog amenajari locuinte

Evenimentele mondene atrag întotdeauna atenția. Acum a venit rândul casei tale să fie în centrul atenției, îi lipsește doar covorul roșu. De aceea, ți-am pregătit un articol, împreună cu nelipsita galerie foto pentru a obține o atmosferă de Hollywood în amenajarea locuinței tale.

Inspirație mondenă

Alege pentru amenajarea locuinței acele elemente care să adauge fantezie în decorarea casei în care te bucuri de momente alături de cei dragi. Inspiră-te din ceremoniile mondene, punând accent pe obiecte decorative atractive care sugerează lux și stârnesc admirație.

Covorul roșu

Un element legendar pentru evenimentele destinate starurilor de la Hollywood este covorul roșu. O culoare bogată și strălucitoare merită să acapareze atenția chiar din holul de la intrarea în casă. Nelipsite sunt și elementele în aceași nuanță atractivă, ce pot avea diferite forme sau utilități: o lampă, câteva perne decorative sau obiecte ce aduc acel ceva oricărei locuințe.

Negru, alb și auriu

O combinație prețioasă de nuanțe destinate, parcă, doar interioarelor care vor să emane lux și rafinament. Accesoriile metalice în nuanțe aurii pot fi regăsite în alegerea finisajelor interioare. Dacă ar fi să alegi, tu pentru ce obiect decorativ ai include tonuri aurii, metalice? Perdele, draperii, tapet sau rama oglinzii?

Mai multă strălucire

Există modalități de adăugare unei străluciri interioare mai vizibile, fără a exagera. În acest sens, te poți orienta către diferite finisaje care contribuie semnificativ la rezultatul final pe care dorești să îl obții. Aici includem și materialele care sporesc efectul sclipitor al decorului: mătasea, catifeaua, sticla și cristalul.

Sursa foto: freshome.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.