TIOR

Apartament de burlac

Locuinţele amenajate special pentru un bărbat singur arată deosebit faţă de cele amenajate pentru o femeie singură sau pentru o familie. Evident. Pentru astăzi, am ales să îţi exemplificăm un apartament amenajat pentru un burlac din California. Sigur, posibilităţile românilor diferă de cele ale americanilor, dar aspiraţiile trebuie menţinute. Şi, în plus, o locuinţă confortabilă se poate amenaja oriunde, când ai suficient timp şi răbdare pentru a te ocupa de decorarea unui apartament.

 

Locuinţa exemplificată în imaginile de mai sus este un apartament cu 2 camere şi 2 băi, cu o suprafaţă utilă de 139 de metri pătraţi. Să vedem împreună ce o face să arate atât de bine...

 

Designerul nu se teme de haos, ci îl îmbrăţişează.

 

În prima imagine din galeria foto este ilustrat livingul care, mulţumită decorării aproape geometrizate, pare foarte bine organizat, simplu, calculat, echilibrat. Aşa cum, în opinia multor femei, ar trebui să fie şi bărbatul ideal. Pe rafturile din spate, dar şi pe măsuţa de cafea sunt aşezate diferite decoraţiuni, unele care denotă sensibilitate, altele care denotă simţul umorului.

 

Dedicarea unui anumit tip de ornamente (a se observa că majoritatea elementor de pe rafturi sunt păsări împăiate) implică înclinarea către o anumită pasiuni şi iată, un singur living ar putea face orice femeie să îi ofere cel puţin o bulină albă bărbatului care locuieşte aici şi întruneşte vizibil cele mai importante calităţi.

 

Totuşi, diningul din a doua imagine din galerie are un aspect cu totul diferit. Complexitatea decoraţiunilor oferă acestui spaţiu impresia unei zone de-a dreptul haotice. Fiecare dintre noi conţine o porţie de haos – nu este nimic în exteriorizarea acestuia. La final, dacă îndrăzneşti să îţi faci toate plăcerile în ceea ce priveşte amenajarea unei încăperi, vei vedea că, deşi poate părea uşor haotică pentru unii, aceasta arată foarte bine.

 

Burlacul nu se teme de detaliile asociate feminităţii.

 

Aceste detalii ar fi pernuţele rozalii, florile aşezate peste tot prin casă şi mobilierul roşu. Aceste elemente au scopul de a-i face pe vizitatorii locuinţei să se simtă în largul său. Este uşor să te relaxezi într-o locuinţă care arată bine, miroase bine şi are câte puţin din toate: flori proaspete şi pernuţe pentru sporirea factrului de confort.

 

Au fost alese culori puternice şi elemente cu design simplu.

 

Nu lipsesc nici obiectele de artă, nici culori precum roşu, roz sau culorile sidefate. Este foarte important ca atunci când se amenajează o locuinţă să nu se excludă nicio posibilitate de decor, căci fiecare culoare, fiecare element decorativ poate oferi încăperilor un aer elegant sau sobru, în funcţie de asocierile care se fac.

 

Analizează imaginile de mai sus şi apoi imaginează-ţi-le fără corpurile de iluminat aurii, fără florile proaspete, fără tablourile pline de viaţă şi fără niciun strop de culoare caldă (roşu, portocaliu, roz etc). Chiar şi cei mai duri bărbaţi merită şi au nevoie de un mediu de trai care să fie relaxant şi prietenos, dincolo de doza de sobrietate şi eleganţă specifice burlacilor care locuiesc singuri.

 

Masculinitatea acestui apartament este respirată prin fiecare por al său, iar la nivelul cel mai superficial aceasta poate fi înţeleasă din draperiile bleumarin, din mobilierul maro închis, din bucătăria zugrăvită în culori bogate închise şi din mobilierul modern.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI