TIOR

Animalute fericite in casa amenajata chiar de tine

Amenajarea unei locuințe noi și de dimensiuni mici este o provocare pentru fiecare dintre noi. Dacă îți plac animalele foarte mult și vrei cu orice preț să le oferi un mediu liniștit și călduros, trebuie să îți pui imaginația la încercare pentru a îmbina veselia animalelor cu designul propriei tale case pentru a le oferi un spațiu plăcut și liniștit. Există câteva trucuri pentru amenajarea locuinței în special pentru iubitorii de animale.

Terasa interioară

Mobila pentru animale este la modă și utilă atât pentru pisici cât și pentru cățeluși, chiar dacă la început nu se vor înțelege, cu timpul vor avea fiecare propriul spațiu în locuință. Dacă îți place stilul rustic, atunci știi ce ai de făcut! Căsuțele din lemn pentru animale reprezintă un culcuș minunat. Se potrivesc de minune pe terasa interioară și pot fi accesorizate cu o pătură colorată care ține de cald. Aceste căsuțe sunt utile atât pentru sezonul rece, cât și pentru sezonul cald. Terasa interioară, poate fi accesorizată cu patru scaune și o masă din lemn nefinisat și este perfectă. Aici te poți relaxa în toate anotimpurile, dar iarna fulgii de zăpadă iți oferă o imagine aparte. 

Bucătăria

Bucătăria este locul unde animăluțele tale pot avea câte un accesoriu, de exemplu un vas pentru mancare și unul pentru apă. Poți amenaja atât pentru cățeluș cât și pentru pisicuță, lângă geam,  unde poate să devină locul lor special. Aici pot servi masa din vase inscripționate cu numele lor și pictate manual chiar de tine. Tot aici, în bucătăria luminată cu becuri retro și utilată cu mobilier wenge, te simți ca în povești. Accesorizează bucătăria cu o perdeluță verde pal și câteva buchetele de lavandă și va fi o plăcere să iți bei cafeau în fiecare dimineață. Amenajarea locuinței ți se va părea o experriență nemaipomenită.

Livingul

Păstrăm o trecere open space din bucătărie către livingul mare pentru a oferi mai mult spațiu. Simplitatea înseamnă eleganță, astfel, două fotolii relaxante langă șemineu, un colțar și o măsuță de cafea sunt de ajuns. Culorile verde pal, griul și albul oferă locului o primire relaxantă. Cățelușul și pisicuța pot avea și în living un loc special de relaxare. Designul simplu pentru animale s-a transformat acum într-un loc rafinat de petrecut timpul lângă stăpâni. Le poți confecționa câte o pernă pe care să coși petice de material și nasturi. Aceste perne înveselesc livigul cu ajutorul culorilor vii, iar cățelușul și pisicuța pot dormi liniștiți în locuință.

Dormitorul

Dormitorul face parte din living, doar că este despărțit printr-un perete fals. Acest perete este o bibliotecă. Această bibliotecă este folosită pe post de paravan și în acelați timp avem unde depozita și cărțile. Două comode din lemn alb sunt aranjate în dreapta și în stânga patului, iar din tavan cade un baldachin de culoarea lavandei. Ramele cu poze de familie nu lipsesc , dar nici cele două lampi înalte cu picior. 

Baia

În baie predomină albul și verdele pal. Aici avem o cadă micuță cu picioare înalte și cu margini late. De jur-împrejurul căzii poți așeza lumânări parfumate. Peretele din spatele căzii poate fi îmbrăcat în piatră rustică, iar chiuveta este rotundă și din marmură gri. Suportul de prosoape este confecționat din lemn masiv. 

Poți păstra pereții locuinței albi. Alege covoarele potrivite, parchetul de o nuanță gri spre alb, ușile de lemn  masiv, obiectele tradiționale pe care le poți aranja în bucătărie iar casa ta este gata. Cățelușul și pisicuța ta se pot bucura atât de spațiul din fața casei cât și de spațiul din interiorul casei.

Pentru mai multe idei pentru amenajarea locuinței intrați în secțiunea Amenajări locuințe.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI