TIOR

Amintirile tale ce forma au?

Amintirile trebuie păstrate, chiar dacă le ţii într-un album, chiar dacă le păstrezi într-o vitrină sau într-un sertar întunecat. Dar... amintirile tale ce formă au? Amintirile pot fi obiecte, parfumuri, senzaţii, fragmente din ce ai trăit, fragmente de cântec şi aşa mai departe. Acestea, la rândul lor, pot fi asociate în tot felul de moduri, aşa încât obiectele care îţi păstrează amintirile pot fi dintre cele mai diferite şi nici măcar nu vor fi numai din cele pe care le numim de obicei "suveniruri", deşi semnificaţia este aceeaşi.

 

Dacă sunt sunet...

 

Dacă amintirile tale sunt asociate diferitelor sunete sau melodii, atunci aceste sunete sau asocieri de sunete trebuie înregistrate şi păstrate la loc de cinste. CD-uri, discuri de vinil, DVD-uri, instrumente muzicale (pe care ştii să le foloseşti şi la care ştii să reproduci diferitele melodii care îţi plac), toate acestea trebuie păstrate în condiţiile specifice.

 

De asemenea, se poate ca o amintire să o asociezi unei melodii, iar melodia să o asociezi unui poster. Nu este nimic greşit, nu este nimic ciudat. S-ar putea să fie puţin mai la îndemână să aşezi undeva în casă un poster cu formaţia care cântă melodia, cu imaginile de pe coperta albumului unde a apărut piesa ori cu imagini din videoclipul muzical (dacă este cazul).

 

Dacă sunt imagini...

 

Dacă sunt în format electronic, salvează-le pe diferite tipuri de suport. Dacă sunt imagini palpabile (desene, tablouri, fotografii etc), atunci s-ar putea să fie mai bine să alegi să le plastifiezi, să le înrămezi sau să le presezi între două foi de sticlă şi să nu le expui în bătaia directă a soarelui, în zone cu abur sau la temperaturi foarte mari, pentru a le putea conserva mai bine şi pentru mai mult timp.

 

Dacă sunt obiecte...

 

Amintirile pot fi sub forma unui coş împletit, a unui tablou pictat cu degetele, a unui fular sau a cămăşii preferate. Amintirile pot fi orice, oriunde, iar felul în care le păstrezi depinde, bineînţeles, de forma fizică a acestora.

 

Cum alegi felul în care îţi păstrezi amintirile şi dacă ţi le expui sau dacă le păstrezi într-un locşor ferit, numai pentru mâinile şi ochii tăi? Bineînţeles, numai tu poţi stabili cât de private sunt diferitele obiecte sau cât de mulţi oameni (şi care oameni) pot să vadă cele mai importante obiecte din agoniselile tale.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI