TIOR

Amenajari interioare inspirate de biciclete

Pasionaţii de ciclism vor să aibă şi să vadă biciclete şi piste de biciclete peste tot. De altfel, sunt atâţia care au şi tot felul de trofee şi diplome ce trebuie expuse. Noi vom pune accent, de data aceasta, pe galeria foto, lăsând cuvintele în plan secund.

 

Biciclete pe pereţi

 

Tablouri, desene murale sau perdeluţe cu imprimeuri cu biciclete, nu contează – important este să îţi decorezi pereţii într-un stil propriu care să reflecte pasiunile tale şi preferinţele cromatice. Te vom trimite la galeria foto pentru exemple, căci imaginile sunt adesea mai expresive decât o gaşcă de cuvinte.

 

Piste de biciclete unde nici nu gândeşti

 

Fie îţi vopseşti pardoseala din casă ca pistele de biciclişti de pe trotuare sau din parcuri, fie "împrumuţi" camera unei biciclete, o îmnoi în vopsea şi "sacrifici" un perete unde vei trasa mai multe traiectorii de roţi de bicicletă. Poţi alege mai multe camere, cu texturi diferite, pentru a avea un model şi mai haios pe peretele personalizat.

 

Biciclete în casă, pe pat, pe masă

 

În comerţ există tot felul de obiecte de decor în formă de bicicletă: ceasuri, pernuţe (în formă de bicicletă sau cu model de bicicletă), ornamente, veioze şi aşa mai departe. Dacă nu le găseşti în comerţ, cu puţină îndemânăre, puţină imaginaţie şi materialele necesare, le poţi crea chiar tu.

 

Biciclete şi vitrine

 

Dacă tu sau cineva apropiat a participat la diferite evenimente şi competiţii cu biciclete şi aţi obţinut trofee şi dimplome, acestea trebuie expuse. Nu "trebuie", dar va fi o necesitate pentru tine dacă ciclismul este şi pasiunea ta.

 

Biciclete transformate...

 

... sau obiecte transformate în bicicletă. Uite, în galerie am încărcat o imagine cu o măsuţă care arată ca şi cum ar fi sprijinită pe o bicicletă. Înlocuieşte picioarele mesei sau ale unui scăunel cu unele care arată ca roţile unei biciclete – poţi crea chiar o tricimasă (o masă cu trei roţi).

 

Bicicleta de acasă

 

Nu lăsa bicicleta să devină cuier pentru hainele purtate. Ia-o cu tine la serviciu, mergi cu ea la piaţă, mergi cu ea la plimbarea de seară! La finalul drumeţiilor, curăţ-o şi aşaz-o în suportul ei. După cum ai văzut (sau vei vedea) în galeria foto, acestea pot avea tot felul de modele.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI