TIOR

Altfel de covoare, pentru case primitoare – partea I

Când vine vorba de amenajarea locuinței, întotdeauna întâmpinăm câte o problemă. Ba nu știm cu ce să asortăm covorul, ba nu știm... Dar, stai! Dacă tot a venit vorba de covoare. Noi am selectat câteva idei originale.


Covor 2 în 1


Dacă te-ai plictisit de covorul din camera de zi, poți alege un covor pe care noi îl numim 2 în 1. Și covor, dar și papuci. Nu te-ai gândit până acum că un covor se poate potrivi atât de bine cu o pereche de papuci, nu-i așa? Pentru purtătorii de papuci e cu atât mai bine. Vor avea mai multe perechi pentru musafiri. Unde mai pui că un așa covor arată incredibil și cu papucii lipsă. Trebuie să recunoaștem că este un model practic și „de efect”.


Covor sau șotron?


Tu unde ai alege să pui un covor imprimat cu jocul copilăriei: șotronul? Noi își zicem că s-ar potrivi de minune pe holul de la intrare, dar și în camera copiilor. Imaginează-ți o zi ploioasă, în care copiii nu pot ieși afară să se joace. Un astfel de element decorativ cu design zglobiu este exact ce le trebuie. Un joc la îndemână, chiar și pentru cei mari. Îndrăznește să decorezi orice alt spațiu cu un covor de „joacă”, să-ți amintești cum e să fii, din nou, copil.


Nu ne mai săturăm de joacă


Așa că următorul covor pe care ți-l vom prezenta, face parte din aceași categorie cu cel de mai sus. De data aceasta, ne vom raporta la un altfel de joc. Îți mai amintești cum era să unești o mie de piese într-o imagine? Acum, noi suntem curioși cum este să unim mai multe covorașe sub formă de piese de puzzle. De aceea vom Se potrivesc la fix într-o încăpere modernă. Sfatul nostru este să alegi nuanțe neutre pentru camera ta. Dacă vrei să te orientezi către camera copiilor, nu ezita să alegi culori cât mai vesele, în ton cu restul elementelor de home design.


Pentru pasionații de fotbal


Poți aduce terenul de fotbal în casa ta. Dacă ești un suporter adevărat înseamnă că ți-ai amenajat camera cu tot felul de obiecte sportive. De ce să nu alegi un covor care imitiă terenul de fotbal? Ai grijă cu mingea, însă. Noi nu zicem că nu s-ar asorta, dar poate ți-ai dori să începi meciul. Șut și gol, dar să nu fie cu direcție, fix în lustră.


Sursa foto: freshome.com, myhomerocks.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI