TIOR

Alternative pentru masutele de cafea

Adesea, măsuţa de cafea se găseşte în mijlocul camerei, motiv pentru care aceasta trebuie să arate ireproşabil. Poate nu ar fi rău să o construieşti tu din diferite obiecte vechi sau materialele preferate. Modelele măsuţelor de cafea sunt la fel de multe pe cât de diversificate sunt minţile care le creează.

 

Cutii de materiale

 

Obiectele din lemn ce rămân adesea pe şantiere pot fi "adoptate" şi transformate în piese de mobilier foarte frumoase şi utile. Nu te vor costa nimic nişte cutii din lemn în care se transportă diferite materiale pe şantiere, iar transformarea acestora în măsuţe de cafea poate fi foarte uşoară, mai ales dacă nu vrei să le dai vreun model aparte: le cureţi bine, le lăcuieşti şi, eventual, le pui picioruşe sau le îmbini cu alte cutii şi gata!

 

Pentru un model ceva mai sofisticat, poţi să le desenezi cu diferite feluri de vopsea şi să le dai o înfăţişare mai haioasă. La final, le poţi pune roţi sau picioare, aşa încât să aibă un aspect ceva mai elaborat.

 

Geamantane recondiţionate

 

Geamantane, valize sau genţi-diplomat, toate acestea pot fi transformate în măsuţe de cafea foarte simpatice. Dacă sunt puţin cam trecute prin vreme, le poţi ajuta să îşi menţină forma cu ajutorul unor bucăţi de placaj, le poţi lăcui sau le poţi vopsi şi, la final, să le pui şi picioarele unor foste scaune sau ale unei mese vechi şi gata! În imaginile din galeria foto ai şi modele care să te inspire.

 

Magie pură

 

În loc de măsuţă, poţi alege un covor plutitor. Aşa, nici nu ţi-ar mai trebui faţă de masă. Cum faci să îţi plutească un covor? Îl fixezi pe un placaj care are un singur picior în mijloc. Va trebui să testezi cu grijă poziţia piciorului, aşa încât să asigure echilibrul noii tale măsuţe.

 

Pregătită de mişcare

 

Roţile, mai mari sau mai mici, vintage sau noi, din metal sau din plastic, le vei alege în funcţie de materialul din care este făcută masa şi în funcţie de aspectul pe care vrei să îl aibă la final. Desigur, poţi alege orice material pentru roţi şi apoi să le vopseşti pentru a nu mai conta din ce anume sunt fabricate.

 

Transformarea obiectelor

 

Din ferestre vechi sau uşi vechi poţi contrui tot felul de măsuţe. Acolo vei avea mult material cu care vei putea să te joci pentru a-ţi pune la încercare creativitatea şi, în plus, vei dăuna mai puţin mediului.

 

Despre măsuţele de cafea am mai discutat şi aici, iar aici vei găsi mai multe sugestii pentru măsuţe de cafea handmade. Aşadar, vei avea de unde să te inspiri şi pentru crearea unei măsuţe de cafea, şi pentru accesorizarea acesteia.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI