TIOR

Alegeti sa fiti in tendinte

Pentru a avea o casă modernă și mereu în tendințe, trebuie să răsfoiți mereu revistele de specilitate. Astăzi noi venim în ajutor și vă oferim câteva idei pentru amenajarea locuinței.

Decor în tendințe

Tendințele se schimbă de la an la an. De aceea, trebuie să fiți la modă cu totul și din când în când să vă reamenajați întreg decorul din locuință. Alegeți să îndrăzniți și să asociați materiale care nu au nicio legătură între ele. De exemplu, asociați sticla cu lemnul, piese vechi cu materiale noi, covoare din piele de animal, suport de birou metalic și multe alte elemente.

Apariții inedite

Folosiți materiale originale, sticlă decorativă, obiecte de decor cu mai mute funcții și multe altele. Obiectele de decor făcute manual sunt foarte apreciate și pline de stil.

Alegeți chiar mobilier inedit precum scaunele cu mai mult  de patru picioare. Scaunele din piele cu picioare aurii sau argintii se încadrează de minune în casele moderne. Veiozele sunt obiecte de decor la fel de inedite precum mobilierul. Veiozele cu finisaj auriu și bec mat oferă locuinței aspectul tineresc de care are nevoie orice casă.

Covoare din piele de animal

De ce nu? Chiar merită să încercați! Covoarele din piele de vacă au un aspect rustic. Acest tip de covor vine foarte bine peste lemnul natural. Nimic nu se compară cu naturalul care se găsește peste tot prin locuință. Specialiștii în design interior sunt din ce în ce mai interesați de elementele naturale pe care le combină cu orice alte materiale pentru a produce o încăpere vibrantă.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări locuințe.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI