TIOR

Alegeri indraznete pentru interior

Dacă ai tras deja cu ochiul în galeria foto cu siguranţă vei fi de acord cu noi: unele alegeri pentru designul de interior pur şi simplu nu se potrivesc cu oricine. Există persoane conformiste, cărora le place ca locuinţa lor să arate cât mai normal, să aibă un aspect clasic sau poate chiar tradiţional, dar există şi persoane nonconformiste, persoane care vor să îşi scalde toată casa în culorile curcubeului, să aibă canapele cu un design unicat, să aiba multe obiecte vintage sau lucrate manual şi aşa mai departe.

 

Pentru această a doua categorie avem câteva sugestii, iar dacă te regăseşti în această scurtă descriere, s-ar putea să îţi placă şi ţie aceste recomandări.

 

Scări care-ţi sar în ochi

 

Colorează scările din faţa casei sau pe cele din interiorul casei tale! Colorează-le cu toate culorile, fără a te teme vreun moment că nu vor arăta bine! Vor avea personalitate proprie şi vor lua ochii oricui, dar vor arăta excelent şi îţi vor îmbunătăţi starea de spirit de fiecare dată când le petreci cu privirea.

 

Un perete viu

 

Literalmente, un perete viu. Plantele sunt organisme vii, chiar dacă nu fac parte din regnul animal. Aşadar, uită-te în galeria foto şi vezi peretele acela verde, plin de plante pitice care, în plus, mai sunt şi aranjate şi "coafate" în aşa fel încât să creeze modele de cercuri. Nu-i aşa că arată bine şi că oferă un plus de energie camerei unde este amenajat un astfel de perete?

 

Ori, dacă vrei neapărat vietăţi din regnul animal, atunci fă-ţi un acvariu mare cât peretele, dar foarte îngust şi în care vei creşte peşti de diferite tipuri, melci şi steluţe de mare.

 

Pereţi ca un glob disco

 

În spatele chiuvetei trebuie să ai faianţă, placaj sau mozaic. Trebuie să fie ceva care să protejeze peretele de stropi şi umezeală şi care să permită curăţarea zonei cu mai multă uşurinţă. De ce nu ai alege un mozaic argintiu sau din bucăţele de oglinda, aşa încât peretele tău să arate în acea zonă ca un glob disco desfăşurat?

 

Un perete în degrade

 

Dacă îţi place foarte mult o culoare anume (albastru, de exemplu), poţi să te joci cu nuanţele acestei culori şi să îţi vopseşti o cameră în degrade, utilizând pe verticală nuanţe din ce în ce mai închise până când, aproape de podea, vei avea cea mai închisă nuanţă a culorii tale preferate. Pe lângă faptul că este o modalitate deosebită de colorare a pereţilor, vei crea şi ideea unui spaţiu mai înalt.

 

Ţevi colorate

 

Încercăm tot timpul să ascundem ţevile şi cablurile, pentru că arată urât şi plictisitor şi dezordonat. Dar dacă le-ai colora cu o vopsea în nuanţe puternice, care să contrasteze cu vopseaua de pe pereţi? Uite, în ultima imagine din galeria foto ai un astfel de exemplu. Nu crezi că arată plăcut?

 

Sursa foto: buzzfeed.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI