TIOR

Alege orice ti se potriveste

Locuinţa ta trebuie să fie aşa cum îţi place ţie: indiferent care sunt combinaţiile cromatice sau de texturi, nu trebuie să te orientezi decât după propriile gusturi. Poţi alege să vopseşti pereţii în albastru, ferestrele în galben şi să pui gresie violet în living, iar mobilierul să aibă tapiserie cu imprimeu de ghepard: este casa ta, o poţi decora cum vrei!

 

Desigur, noi vom rămâne aici cu sugestii noi pentru amenajări interioare şi pentru amenajarea grădinii, unele trăznite de-a dreptul, altele mai cuminţi, altele doar împachetate frumos.

 

Combinaţii de art nouveau cu vintage

 

Mobilierul, ştim prea bine, vine în diferite tipuri, culori şi forme. Poţi alege un dulap vintage (recondiţionat ori ba), alături de care să aşezi o comodă shabby chic şi fotolii, scaune sau o canapea în stilul art nouveau. Poţi alege un pat potrivit stilului minimalist şi noptiere cu aer antic, sau covoare ţesute manual alături de dulapuri cu suprafeţe simple, fine, dulapuri minimaliste.

 

Accesorii pentru pereţi: tablouri cu străini sau artă contemporană

 

Nu este necesar să ai pe pereţi fotografii înrămate cu tine şi familia ta, tablouri sau reproduceri după Grigorescu sau Monet. Poţi înrăma şi expune fotografii cu străini frumoşi (faimoşi sau nu), desene ale copiilor tăi sau tablouri cu artă contemporană pe care nu o înţelege decât artistul şi tu.

 

Mobilier multicolor

 

Alege mobilier multicolor măcar pentru una dintre camere! Îndrăzneşte să îţi colorezi locuinţa aşa cum doreşti. În plus, dulapurile le poţi îmbrăca oricând în autocolant sau le poţi vopsi dacă te-ai săturat de culoarea lor, iar scaunele, canapelele şi fotoliilor pot fi retapisate sau îmbrăcate în huse diferite. 

 

Decoraţiuni vintage şi decoraţiuni hazlii sau moderne la un loc

 

Pe o masă, aşază un ghiveci personalizat sau unul handmade, iar alături aşază o vază vintage sau una simplă ca formă, culoare şi model. Nu ţi se pare că arată bine? Tot aşa, poţi alege rame vintage pentru portretele de pe perete şi imprimeuri haioase pentru pernuţele decorative sau mobilier minimalist pentru bucătăre, dar veselă şi tacâmuri haioase.

 

Covor din blană? Şi ce?

 

În zilele de iarnă trebuie să fie tare plăcut să îţi plimbi tălpile peste un covor din blană... fie ea şi artificială. Dar şi vara este plăcut să păşeşti pe ceva moale. Prin urmare, de ce nu ai alege un covoraş din blană pentru dormitorul sau pentru livingul tău dacă ţie îţi place şi ţi se pare că se potriveşte acolo?

 

Animal print? Dacă asta te face fericită!...

 

Din nou: dacă ţie ţi se pare că se potriveşte acest fel de imprimeu, nu ar trebui să te oprească nimic să îi faci loc în interiorul locuinţei tale. Va trebui, totuşi, să ai puţină grijă la viitoarele alegeri: nu va arăta foarte bine o combinaţie de animal print cu o ploaie de culori, cu accesorii voluminoase şi multe obiecte la vedere (da, chiar dacă sunt colecţiile tale îndrăgite şi adunate în ani de-a rândul).

 

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI