Alege o biblioteca cu un design modern

31-10-2016 / Blog amenajari locuinte

Dacă vă doriți o bibliotecă cu un design diferit față de cele clasice și vreți să o puteți așeza oriunde în locuință, noi vă oferim idei. Vă puteți amenaja locuința în funcție de tipul de bibliotecă pe care îl alegeți.

Spațiu pentru cărți

O bibliotecă modernă reprezintă și un spațiu inteligent de depozitare a cărților în locuință. Un spațiu suplimentar față de biblioteca veche este bine venit. Dacă vă place un model anume, îl puteți face pe comandă. Cărțile pentru multe persoane au o valoare nemărginită, iar unele chiar sentimentală.

Ce bibliotecă alegeți?

Puteți alege corpuri mobile, polițe care se pot îmbina și formează o bibliotecă mare. Mai mult, puteți alege o bibliotecă mobilă de perete care poate fi mutată ușor. Nu trebuie să fie o bibliotecă obișnuită. Puteți avea în propria casă orice rafturi doriți în orice forme și dimensiuni.

Puteți avea și un obiect de mobilier care să dețină cărțile favorite. În acest fel puteți alege cartea preferată și o citiți fără să vă ridicați și fără să mergeți până la bibliotecă.

Transformați biblioteca veche

Nu aruncați biblioteca veche! Vopsiți polițele pentru un aspect nou și proaspăt și folosiți doar anumite părți din bibliotecă. Compuneți o nouă bibliotecă modernă care oferă un aer nou locuinței.

O bibliotecă oferă un design special casei și multe persoane aleg una pentru locuință. Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări locuințe.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.