TIOR

Ai nevoie de ajutor in amenajarea locuintei?

Atunci când locuința ta necesită schimbări majore, tu trebuie să iei o decizie importantă. Cine va reamenaja fiecare cameră în parte? Există două variante: tu sau un designer. Noi le susținem pe amândouă, deopotrivă. Iată ce presupune, pe de o parte, angajarea unui specialist, iar pe de altă parte, realizarea proiectului de amenajare a locuinței pe cont propriu.


Tu sau un designer


Din punctul nostru de vedere, angajarea unui designer presupune și implicarea ta. Este adevărat că ideile tale vor prinde mai repede contur dacă cineva se va ocupa de punerea lor cap la cap. Lucru cu un designer se caracterizează prin comunicare constantă, care să ducă la amenajarea eficientă a locuinței.


Dacă ești, însă, genul de persoană extrem de atentă la detalii și preferi să faci lucrurile singur, alege să fii tu designerul. DIY! Poate fi atât o provocare pentru tine, cât și o plăcere. Cu siguranță îți vei da toată silința ca rezultatul final să fie cel scontat.


Lucru făcut cu mâinile tale


Odată luată decizia de a-ți amenaja singur căminul visurilor tale, trebuie să iei în considerare timpul pe care îl vei învesti. Ești dispus să faci acest pas? Renovarea unui spațiu pe cont propriu poate reprezenta o oportunitate de a-ți perfecționa abilitățile de home designer. Să recunoaștem că un final fericit te va motiva pe viitor. În plus, te vei mândri cu un lucru făcut cu mâinile tale.


Alături de familie


În cazul amenajării individuale, poți extinde conceptul și să implici familia în alegerea culorilor, a decorațiunilor și a detaliilor care vor completa încăperile. În schimb, un designer te poate pune în contact cu persoane avizate care să te ajute la finisaje, realizarea mobilierului pe comandă și alte servicii care presupun alergătură și stres.


Cheltui, dar și beneficiezi


Să nu uităm de costuri. Un designer vine cu un pachet de servicii contra cost, ceea ce pe unii îi avantajează, în timp ce pe alții nu. Tu de ce baricadă te situezi? Trebuie să fii pregătit pentru o astfel de cheltuială, iar în cel mai rău caz, să îți restrângi cheltuielile generale. Totodată, un specialist va realiza totate modificările în locul tău, te va scuti de drumuri și timp petrecut pentru alegerea tuturor elementelor de design. În final, tu faci calculul și ne vei spune dacă această colaborare poate fi pe placul tău.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI