TIOR

Adu vara in casa!

Cum să faci să fie vară în casă dacă afară nu este? Acest articol părea necesar în timpul zilelor de vara aceasta în care nu am văzut soarele. Când vremea de afară ne strică dispoziţia, mai bine stăm în casă şi ne asigurăm că interiorul căminului arată exact aşa cum trebuie pentru o dispoziţie mai bună. Aşadar, cum faci acest lucru?

 

Trebuie să te cunoşti foarte bine.


Trebuie să te cunoşti foarte bine, dar trebuie să îi cunoşti şi pe cei cu care vei împărţi această locuinţă: ce vă place, ce nu vă place, de care lucruri vă bucuraţi mai mult, care obiect poate spori confortul fizic, de ce culori este nevoie pentru sporirea confortului psihic, cât de stabile sunt aceste preferinţe şi aşa mai departe.

 

Adu o masă de ping-pong în living.

 

Nu am început bine. Trebuia să zicem aşa: alege jocul preferat al familiei dintre cele ce nu cer condiţii "extreme" şi nici foarte mult spaţiu, apoi amenajează un spaţiu de joacă pentru această activitate de grup. Puteţi alege între ping-pong, darts, fussball, o improvizaţie de bowling sau orice alt joc consideraţi că poate fi instalat şi jucat în interiorul casei familiei tale.

 

Ia în calcul şi jocurile de masă: remy, cărţi, table, şah, poker şi aşa mai departe. Pentru acestea, vei avea nevoie, desigur, de o masă şi cât mai multe scaune (fotolii, scaune cu spătar, taburete, canapele cuprinzătoare etc), aşa încât să încapă cât mai mulţi eventuali jucători.

 

Amenajează totul cu cât mai multe culori şi cu mult bun gust şi luminează foarte bine zonele de joc! Pentru cei mici poţi amenaja şi o zonă nu foarte organizată şi fără pretenţii, unde să îşi poată manifesta orice talent artistic ascuns fără teama că strică sau murdăresc ceva.

 

Amenajează o cameră pentru oaspeţi.

 

Dacă spaţiul nu îţi permite să amenajezi o întreagă încăpere pentru oaspeţi, atunci încearcă să iei în calcul planuri de rezervă: saltele gonflabile, saci de dormit, camping în curte, paturi rabatabile, canapele şi fotolii extensibile şi aşa mai departe.

 

Lasă şi un spaţiu care să fie mai degrabă gol decât plin.

 

Poţi aşeza aici o măsuţă sau două din cele înalte unde tu şi prietenii tăi să puteţi servi răcoritoare după ce vă întoarceţi de la plajă, dar nimic prea voluminos. Lasă mai mult spaţiu liber unde să puteţi încinge petreceri, concursuri de dans, să puteţi organiza scenete, să puteţi improviza un dressing şi aşa mai departe. Ai nevoie de ceva spaţiu liber şi de nişte cortine groase şi lungi care să izoleze acest spaţiu de restul casei, oferindu-ţi posibilitatea de a crea diferite surprize pentru cei dragi.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI