TIOR

Activitati familiale

Familiile au întotdeauna lucruri în comun, dar se întâmplă să nu găseşti mereu cea mai bună soluţie pentru a petrece timpul împreună. Amintirile cele mai bune sunt bazate, însă, pe sentimente şi nu pe acţiuni fantastice. Pentru a le oferi copiilor tăi un weekend perfect, de exemplu, nu trebuie să îi duci mereu la Disney World sau la Marele Zid Chinezesc, ci să le oferi momente inedite alături de cei dragi.

 

Articolul de faţă este pentru astfel de momente care au nevoie de un strop de imaginaţie şi multă dedicare. Aşadar, iată câteva idei pentru a petrece timpul alături de cei dragi şi a crea mereu amintiri plăcute şi pline de emoţie.

 

Camping

 

Atunci când mergi în camping nu ai încotro decât să vorbeşti cu cei care sunt cu tine, să spuneţi poveşti şi să admiraţi natura. Nu este nevoie de deplasări pe distanţe lungi pentru a te putea delecta cu aceste mici bucurii ale vieţii: este suficient să instalezi cortul în grădina din spate.

 

Dacă nu locuieşti la casă sau nu ai o grădină suficient de mare, nu te întrista. Poţi merge la bunici (dacă aceştia au curte) sau poţi instala cortul chiar în interiorul celei mai spaţioase dintre camere. Aduci toate ghivecele cu plante naturale aici şi lipeşti câteva steluţe fosforescente pe pereţi şi pe tavan şi puteţi pretinde împreună că sunteţi în mijlocul naturii. Dacă vrei ca experienţa să fie şi mai credibilă, închizi televizoarele şi telefoanele şi pui numai pe calculator o înregistrare cu sunetele naturii sau cu greieri.

 

Conectare la distanţă

 

Dacă cei dragi din familie nu sunt în acelaşi oraş sau în aceeaşi ţară, există întotdeauna o variantă de a petrece timpul cu ei: pe internet! Sigur, nu va fi la fel ca atunci când sunt în aceeaşi cameră cu tine, dar măcar îi auzi şi îi vezi. Puteţi juca online diferite jocuri sau puteţi juca ceva ce nu are nevoie de cărţi: mima, „Fazan”, „Spânzurătoarea”, „Ţomanap” şi aşa mai departe.

 

O plimbare atipică

 

România noastră are multe locuri frumoase unde poţi merge cu cei dragi. Mai ales dacă ai copii, este o idee bună să îi duci să vadă întâi cât mai multe locuri din ţară, locuri unde să analizeze gândăceii şi buruienile, unde să vadă cum evoluează peştii şi broaştele, unde să vadă cum arată animalele pe viu şi aşa mai departe. Mai târziu, îşi vor aminti de momentele acestea. Amintirile vor fi mereu mai bine conservate dacă faceţi şi câteva fotografii împreună şi câteva fotografii instantanee.

 

Jocuri şi joacă

 

Jucaţi-vă împreună! Indiferent că este vorba despre tenis de masă sau „Nu te supăra, frate!”, jucaţi-vă împreună!

 

Bunătăţi de gustat sau frumuseţi lucrate manual

 

Lucrând împreună, veţi avea mai multe ocazii să vorbiţi despre diferite momente şi diferite interese. Totuşi, când îţi recomandăm să lucraţi împreună nu ne referim la treabă propriu-zisă, ci la a face prăjituri împreună sau a găsi proiecte de lucru manual ce pot fi puse în aplicare în familie.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI