TIOR

Accesorii preferate de designeri

Unele accesorii sunt mai uşor de potrivit în diferite locuinţe, motiv pentru care cei care se ocupă de amenajări le preferă. Când mergi într-un magazin de mobilă, accesorii şi ornamente pentru casă, depistezi destul de uşor care sunt piesele care sunt pretenţioase şi care sunt obiectele pe care le poţi cumpăra fără să îţi faci griji că nu se potrivesc la tine acasă.

 

Veioze care funcţionează cu priză şi întrerupător.

 

Sigur, şi veiozele pe baterii pot fi simpatice, şi aplicele pot fi chiar foarte pragmatice. Cu toate acestea, veiozele sunt foarte apreciate pentru simplitatea lor şi pentru mobilitatea lor, dar şi pentru faptul că modelele disponibile sunt atât de diferite. Şi uita că nu este chiar dificil să creezi chiar tu o veioză.

 

Utilitatea unei veioze? O vei înţelege de îndată ce doarme cineva în aceeaşi cameră în care tu vrei să citeşti sau când te trezeşti în toiul nopţii pentru a te duce să bei un pahar cu apă, vrei să vezi pe unde calci şi nu vrei să orbeşti aprizând becul cel mare.

 

O măsuţă cu stil şi care poate fi utilizată în mai multe feluri.

 

Despre piesele de mobilier cu utilizare multiplă am discutat şi anterior, fără a ne referi şi la mesele care, fiind micuţe, pot fi mutate dintr-o cameră într-alta şi care pot împlini diferite scopuri în funcţie de felul în care sunt accesorizate.

 

Oglinzi cu personalitate

 

Oglinzile sunt recomandate în orice locuinţă, pentru că este bine şi să ne vedem (cum altfel să învăţăm să le plăcem?), dar şi pentru că ajută la crearea unei atmosfere mai deschise în camerele unde sunt aşezate. Totuşi, tipurile ramelor oglinzilor contează foarte mult: modelul ramei şi forma oglinzii trebuie să se potrivească şi camerei unde va fi aşezată, dar şi personalităţii celui care va locui în acea cameră.

 

Un scaun suspendat

 

Îţi aminteşti despre acest articol despre leagănele de interior? Nu-i aşa că ţi-ar plăcea şi ţie? Şi designerii de pretutindeni sunt de acord cu asemenea piesă de mobilier: un scăunel suspendat sau un leagăn de interior, prinde bine unui suflet căruia îi place să se balanseze.

 

Obiecte vintage sau obiecte cu influenţe culturale

 

Şi unele, şi altele, pot fi utilizate pentru amenajarea locuinţei ca atare sau pot fi modificate aşa încât să se potrivească la tine acasă. Unele au nevoie de recondiţionare sau de un strat nou de lac (transparent sau colorat) pentru un aspect mai proaspăt, ori pentru a fi mai bine puse în valoare, aşa cum s-a întâmplat în cazul taburetelui verde din galeria foto (foto 3).

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI