TIOR

Acasa poate fi vara tot anul!

Pentru cei a căror lume este dată peste cap de fiecare dată când e ger sau când ninge, este necesar ca măcar acasă să fie vară tot timpul anului. O locuinţă din care vara nu mai pleacă, aşa cum recomandam şi într-un articol ceva mai vechi, este uşor de creat dacă ai puţină voinţă şi eşti un spirit deschis.

 

Pereţi luminoşi

 

Vara este luminoasă – şi pe timpul zilei, şi pe timpul nopţii. Prin urmare, ar fi recomandat ca pereţii fiecărei camere să fie cât mai luminoşi: alege o singură culoare pentru zugrăveală (fiecare perete trebuie să fie unicolor), chiar dacă nu vor fi toţi pereţii în aceeaşi culoare.

 

Optează pentru culori pastelate sau pentru pereţi albi – îţi va fi foarte uşor să continui decorarea locuinţei având pereţii albi sau coloraţi cu nuanţe discrete.

 

Culori peste tot

 

Având încăperi cu pereţii şi tavanele colorate atât de simplu sau albe, va fi uşor să alegi orice culoare pentru mobilier, accesorii şi ornamente. De exemplu, poţi alege covorul multicolor pe care ţi-l doreşti de atât de mult timp sau chiar şi canapeaua aceea voluminoasă şi cu o culoare intensă pe care ai văzut-o în catalogul firmei de mobilier preferate.

 

Culorile sunt peste tot în timpul verii, aşa că trebuie să fie atotprezente şi în interiorul locuinţei tale, dacă îţi doreşti ca apartamentul sau casa în care locuieşti să aibă acel aer văratic şi plin de energie.

 

Imprimeuri jucăuşe

 

Pentru a îmbina cu succes mai multe culori şi în moduri armonioase, ai putea apela cu încredere la diferite tipuri de imprimeuri. Aşa cum vei vedea şi în galeria foto de mai sus, poţi îmbina mai multe modele de imprimeuri şi chiar şi materiale cu diferite culori şi texturi.

 

Mai multe despre imprimeuri şi recomandări pentru "asortarea" imprimeurilor între ele, dar şi cu alte elemente, poţi citi aici.

 

Ceva viu

 

Pentru ca atmosfera aceea a unei veri frumoase să fie surprinsă într-o locuinţă, ai nevoie de elemente vii, iar viaţa poate fi reprezentată de animale de companie (am recomanda papagalii aceia coloraţi – penajul cu nuanţe intense şi sunetele pe care le scot papagalii pot fi de-a dreptul îmbucurătoare) sau de plante naturale pe care să le aşezi peste tot prin casă.

 

Accesorii artistice

 

Piesele de artă pot fi oricât de îndrăzneţe sau de colorate îţi doreşti, căci şi sezonul estival este reprezentat adesea ca o multitudine de forme şi culori, fără să aibă nevoie să se încadreze în normele artei clasice sau în "normalitate".

 

Notă: primele trei imagini din galeria foto sunt cu locuinţa înainte de a fi amenajată. Diferenţa este uluitoare, nu-i aşa? 

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI