TIOR

A doua lectie de amenajare a locuintei in stil scandinav

Continuăm orele de home design începute cu „Prima lecție de amenajare a locuinței în stil scandinav” cu articolul de față. În cele ce urmează îți vom prezenta cum poți aplica în locuința ta diverse elemente decorative de inspirație nordică.


Caracteristici scandinave


Așa cum era de așteptat, piesele de mobilier de inspirație scandinavă sunt simple, dar de un minimalism cald. Cu ajutorul lor poți crea o atmosferă calmă și un sentiment de spațiu. Investirea într-un mobilier de calitate, care cu greu se demodează, se adresează în special persoanelor care petrec perioade lungi de timp acasă. Designul scandinav, atent structurat și proporționat, oferă plăcerea folosirii mobilierului chiar și în cadrul amenajărilor interioare elegante.


Interior spațios


Stilul scandinav are în vedere spații aerisite, încăpătoare, perfecte pentru depozitare. În cazul alegerii unei astfel de amenajări interioare, caracteristice locuințelor din zonele nordice, trebuie respectate normele de ordine și curățenie pe care stilul le impune. Recomandat este ca depozitarea să se realizeze departe de ochii critici, la vedere rămânând doar obiectele decorative necesare înfrumusețării spațiului.


Confort sporit


Optează pentru o încăpere destinată întâlnirilor cu prietenii și oferă-le acestora momente de relaxare binemeritate. Nuanțele de gri alături de motive tradiționale scandinave scăldate în culori violete sau vișinii vor crea un look proaspăt, de iarnă. Orientează-ți atenția către texturi moi, pufoase pentru mai mult confort. Perne decorative, așternuturi de pat, covoare.


Pentru prieteni


Socializarea face parte din cultura scandinavă. Fără o încăpere destinată prietenilor și rudelor, o locuință este lipsită de energie. O masă de dimensiuni mai mari împreună cu scaunele potrivite sunt esențiale pentru distracție. De nelipsit sunt și obiectele decorative, pahare, lumănări. Este folosită în special sticla colorată. În plus, poți amenaja un perete ce imită cărămida, dar de data aceasta în nuanțe deschise, semi-lucioase.


Pentru tine


În final, amenajarea locuinței în stil scandinav și-a spus cuvântul. Este ceea ce îi lipsește oricărei case ce se dorește a fi caldă și primitoare. Dacă apreciezi designul nordic, micile bucurii și întâlnirile cu prietenii este stilul cel mai potrivit pe care îl poți alege.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI