TIOR

7 pacate grave in Home Design

Te priveşte modul de amenajare a locuinţei tale, dar încearcă, totuşi, să ţii cont de aceste câteva sfaturi care îţi vor face viaţa mai uşoară şi locuinţa mai plăcută. Alege-ţi stilul de amenajări interioare care ţi se potriveşte, depozitează-ţi cu grijă toate obiectele personale şi nu uita că trebuie luat întotdeauna în considerare criteriul spaţial. Iată câteva dintre cele mai importante "păcate".

 

Ignorarea holului de la intrare

 

Nu ar fi tocmai corect să îţi investeşti toate resursele destinate amenajărilor interioare în amenajarea dormitorului, amenajarea livingului, amenajarea dormitorului, amenajarea bucătăriei şi amenajarea băii.

 

Amenajează-ţi cât mai frumos şi holul de la intrare, doar este primul lucru pe care îl vezi şi tu, şi invitaţii tăi – trebuie să creeze o impresie plăcută.

 

Luminarea necorespunzătoare

 

Lumina de calitate scăzută, precum şi corpurile de iluminare de prost gust vor înrăutăţi aspectul locuinţei tale foarte rapid şi foarte uşor. De ce ai permite să se întâmple acest lucru?

 

În plus, noi îţi suntem întotdeauna la îndemână. Uite, am scris acest articol despre tendinţele din 2013 pentru corpurile de iluminat, acest articol despre iluminatul interior şi acest articol despre iluminatul exterior, iar dacă ai sugestii sau întrebări, ne poţi lăsa un comentariu sau un mesaj pe Facebook – vom răspunde pe cât de rapid posibil.

 

Asortare 100%

 

Nu este ca fiecare obiect să se asorteze la perfecţie cu celelalte obiecte dintr-o încăpere – efectul va fi unul de saturaţie şi de plictis. Sigur, asortarea obiectelor este recomandată adesea, însă este vorba despre una imperfectă: dacă tapetul şi cuverturile se potrivesc, poţi alege un covor sau un dulap care să contrasteze uşor această "potriveală".

 

Totul alb sau totul bej.

 

O cameră care să fie în întregime albă sau într-o culoare neutră (bej sau gri), chiar dacă aceste culori sunt la modă, monotonia nu este bună. În cazuri extreme, în care tu eşti o persoană foarte calmă şi îţi plac lucrurile neutre.

 

La perete, la perete, stop!

 

Nu lipi toate piesele de mobilier de câte un perete: ai încredere şi aşază mobilierul peste tot în cameră.

 

De exemplu, dacă ai un living spaţios, în centru poţi amenaja un spaţiu pentru şedinţe sau poţi amenaja într-unul dintre laterale un dining simpatic. În dormitor, în mijlocul spaţiului rămas liber pe lângă pat, poţi aşeza un fotoliu primitor, unde să stai să citeşti până când te ia somnul.

 

Când totul este calculat...

 

Nici simetria perfectă, nici asortările perfecte nu sunt recomandate – pentru că nimic nu este perfect, nu trebuie să calculezi totul şi să te dai de trei ori peste cap pentru a încerca să creezi locuinţa perfect măsurată.

 

Permite-ţi ca vaza de flori să nu fie exact în mijlocul mesei, ca păturica de pe canapea să nu fie perfect împachetată, ci să pară aruncată pe un braţ al canapelei şi aşa mai departe: vorbim despre acele detalii mărunte care fac dovada că în această casă locuieşte un om viu.

 

Lipsa hazului

 

Nu este necesar să ai câte un clovn în fiecare cameră sau câte un playstation, dar este bine ca fiecare cameră să aibă ceva care să o diferenţieze de camere pe care le-ai vizitat: o fotografie aparte, un scaun cu personalitate, un tablou proaspăt, pernuţe decorative handmade, un ghiveci aparte cu o plantă aparte şi aşa mai departe.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI