TIOR

22 Idei de umerase colorate pe care le poti realiza singur

 

Cu putina imaginatie, poti face din aranjatul hainelor o activitate distractiva. Iti poti aranja hainele astfel incat sa se asorteze cu umerasele, poti sa asortezi si umerasele in sifonier si te poti distra facand asta. Daca ai copii, sunt convinsa ca cei mici vor fi mai mult decat incantati sa te ajute cu acest lucru. Lor le place sa isi puna imaginatia la incercare, mai ales cand este vorba de lucruri colorate creativ.

 

 

Umerasele de mai jos sunt facute pentru ca sifonierul tau sa nu mai fie atat de plictisitor! Iti poti imagina cat de frumoase vor fi toate aceste umerase care le vor lua locul vechilor umerase, in sifonier?

 

 

 

Huse pentru umerasele din plastic

 

 

Daca inca nu stii cum sa realizezi aceste umerase colorate, te ajutam noi cu cateva idei. Daca ai pe acasa cateva materiale colorate, le poti transforma in huse pentru umerasele din plastic, ca acestea din poza de mai jos. Nu ai nevoie decat de o masina de cusut pentru a face acest lucru! 

 

 

 

Umerasele cu numele celui mic pot fi luate de catre acesta la scoala sau la gradinita, pentru ca el sa isi puna hainele. Astfel, te vei asigura ca nu o sa piarda umerasele niciodata! 

 

 

Umerase din lemn pictate sau lipite

 

O alta modalitate de a colora umerasele este de a picta direct pe lemn (daca ai umerase din plastic nu vor arata prea bine pictate) sau poti lipi hartie autocolanta colorata pe acestea.

 

 

 

https://goo.gl/8mNbfP

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

904.99 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI