TIOR

Unde poti pune televizorul in living

Trăim într-o eră în care totul este într-o continuă perioadă de schimbare. Pe piață abia se mai găsesc acele televizoare cu tub care ocupau foarte mult spațiu din cameră. Noile tehnologii au adus televizoare care sunt mai subțiri decât un blat de mobilă. Îți propunem la rubrica dedicată amenajării living-ului, câteva idei pentru locul unde îți poți pune televizorul.

Exact ca un tablou

Televizorul-tablou este soluția sigură pentru spațiile mici și nu numai. Îl poți așeza pe orice perete vrei, astfel încât te poți bucura de ce mai bune imagini la tine în living. În plus, televizorul poate fi înconjurat și de alte corpuri de mobilă așa cum puteți vedea în prima imagine din galerie. Mai mult decât atât, puteți dedica un perete întreg televizorului, în funcție de dimensiunea acestuia. Pe de altă parte, este foarte importantă culoarea și forma televizorului. Acestea trebuie să se îmbine cu celelalte elemente prezente în birou. De exemplu, dacă mobila este dreptunghilară, atunci colțurile televizorului nu trebuie să fie rotunjite. Nu uita atunci când îți amenajezi locuința, să pui prize acolo unde crezi că vei așeza televizorul, iar în acest mod scapi de o parte din cabluri.

Televizorul încorporat în mobilă

O altă variantă mai clasică și mai comodă pentru cei care nu vor să piardă prea mult timp cu poziționarea televizorului, este amplasearea acestuia în mobilă. Aveți mare atenție la simetria cu celelalte obiecte de mobilier, dar și la culorile elementelor de decor. Pe de altă parte, noile tendințe ale pieței propun ca televizorul să fie o parte din mobilier. Acesta trebuie poziționat cu spatele la fereastră, astfel se evită reflexia luminii în ecran. Nu uitați! Se recomandă ca distanța dintre locul de vizionare și televizor să fie de 3 ori cât diagonala pe ecranului.

Pentru mai multe idei interesante despre cum poate arăta living-ul tău, le poți vedea în rubrica dedicată special amenajării living-ului.

Sursa foto: homeplanner.in, home-desinging.com, fashionretailnews.com, archiexpo.com, 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI