TIOR

Un living plin cu carti

Dacă sunteți o persoană îndrăgostită de citit și vă doriți să aveți o colecție impresionantă de cărți acasă, livingul este o idee bună pentru o bibliotecă. Noi vă oferim idei pentru a amenaja livingul așa cum vă doriți.

Biblioteca din living

O casă plină cu cărți este visul oricărei persoane. Chiar dacă tehnologia a luat locul cărților, încă mai sunt persoane care preferă o carte bună citită la ceas de seară lângă o cană de ceai aromată. Unele cărți au valoare sentimentală, iar altele sunt lăsate moștenire de către bunici. De aceea merită păstrate aproape, în propriul living.

Atunci când vă amenajați livingul, vă gândiți unde puteți așeza o bibliotecă pentru toate cărțile. Este bine din punct de vedere al designului să fie toate într-un loc. Achiziționați o biliotecă încăpătoare, cu multe rafturi și spații pentru depozitare.

Unde așezați biblioteca

Alegeți locul potrivit pentru amenajarea unei biblioteci, astfel încât să nu încurce sau să fure din spațiul livingului. Cel mai bun loc pentru așezarea unei biblioteci este pe un perete gol unde nu ați apucat să puneți nimic. Puteți achiziționa biblioteca în orice culori doriți. O culoare veselă oferă livingului un plus de dinamism. Materialul din care este confecționată este important. Lemnul este cel mai mult material în cazul unei bilioteci, deoarece rezistă în timp.

Livingul casei se va transforma total cu ajutorul bibliotecii. Aerul contemporan pe care îl transmit cărțile de pe rafturi vă oferă cantitatea de liniște de care aveți nevoie.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări living.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI