TIOR

Un living cu personalitate... portabila

Ce înseamnă, de fapt, personalitate portabilă? Totul este posibil în amenajări interioare, dar care sunt parametrii în care se măsoară această posibilitate nelimitată? Întotdeauna există limite, chiar dacă natura acestora diferă şi chiar dacă unele proiecte de reamenajări par dificile. Amenajează camere cu personalitate, chiar dacă locuieşti într-o casă închiriată sau într-un apartament închiriat.

 

Baze neutre

 

În cazul în care te muţi într-o locuinţă închiriată şi vrei să o amenajezi tu, cel mai probabil este să nu poţi să faci modificări majore în interiorul casei. La fel de probabil este să găseşti pereţii albi, parchet în camere şi gresie pe jos în bucătărie şi în baie.

 

Este uşor să amenajezi o cameră oricum îţi doreşti atunci când bazele sunt neutre. Chiar dacă vrei o cameră colorată, acest lucru se poate realiza uşor şi fără pereţi coloraţi. Este important ca totul să fie portabil, iar culoarea pereţilor nu o poţi lua cu tine.

 

Lumină din belşug

 

Alege o locuinţă luminată din belşug. Aproape că nici nu contează dacă este lumină naturală sau artificială, deşi cea naturală este de preferat. Lasă ferestrele cât mai libere: poţi alege perdele subţiri şi transparente, dar şi draperii groase, opace. Astfel, vei putea oricând să ai şi aspectul unei camere luminoase în timpul zilei, dar şi o încăpere răcoroasă, liniştită, intimă, unde să poţi dormi puţin mai mult în weekend şi unde poţi avea seri romantice fără griji.

 

Totuşi, alege să ai mai degrabă mai multă lumină în casă, ferestre cât mai largi, căci în cazul în care îţi doreşti restricţionarea luminii, acest lucru se poate rezolva uşor. Lumina artificială este la fel de uşor de obţinut, iar corpurile de iluminat sunt destul de diverse încât trebuie să poţi găsi obiectele potrivite, în mixul ideal, potrivit camerei sau casei tale.

 

Mobilier uşor

 

Atunci când trebuie să te muţi dintr-o casă în alta sau când îţi place să faci schimbări în jurul casei (să muţi mobilierul dintr-o cameră în alta sau să îi schimbi poziţia în interiorul aceleiaşi camere), trebuie să alegi mobilier cât mai uşor.

 

Nu ar fi rău nici să te orientezi către mobilierul handmade, către piesele de mobilier pliabile sau către piese de mobilier multifuncţionale.

 

Accesorii pline de viaţă, pline de poveşti

 

Pentru că laturile camerei sunt neutre (alb, culoarea lemnului, crem, bej, maro etc), poţi alege cele mai colorate decoraţiuni. Tapetul colorat iese din discuţie, însă poţi alege covoraşe multicolore, perdele cu imprimeu jucăuş şi pe cât de îndrăzneţ (din punct de vedere cromatic) îţi permite oferta producătorilor şi retailerilor de accesorii, electronice, electrocasnice şi aşa mai departe.

 

Cât despre poveştile decoraţiunilor din camera ta... pe acestea le poţi imprima, le poţi ţese, le poţi broda sau le poţi crea, implicându-le în amintirile tale.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI