TIOR

Un dining WOW pentru a-ti uimi oaspetii

Atunci când inviţi oameni la masă trebuie să amenajezi un spaţiu frumos – să improvizezi un dining, dacă nu ai unul. Iar dacă ai un dining... ei, bine, acesta trebuie să arate excelent! Cum amenajezi un dining wow? Prin amenajarea acestui spaţiu cu detalii inedite. Nu este necesar să investeşti foarte mult, ci numai să te documentezi foarte bine înainte, să vizitezi cât mai multe magazine şi să alegi accesoriile potrivite.

 

Maximizează aspectul cu oglinzi mari cu forme deosebite.

 

Opulenţa nu este în mod necesar ceva rău: dacă ţie îţi plac decoraţiunile voluminoase, nu ezita să le foloseşti atunci când îţi amenajezi locuinţa. În living şi în dining, de exemplu, se potrivesc foarte bine candelabrele şi oglinzile mari cu forme mai puţin banale. Iar forma oglinzii ţi-o poţi alege, căci la noi încă există mulţi meşteri care pot să îţi modeleze oglinda aşa cum îţi doreşti şi să facă orice fel de ramă la comandă. Profită de serviciile lor pentru a crea accesoriul ideal pentru diningul tău.

 

Alege artă nonconformistă pentru pereţi.

 

Firme luminoase, tablouri voluminoase, desene murale sau graffiti, poţi alege orice îţi place pentru a decora pereţii casei tale. În dining, alege pentru un singur perete un accesoriu nonconformist, pentru a nu crea impresia de aglomerare sau de sufocare.

 

Îndrăzneşte să alegi corpuri de iluminat cu un aspect inedit.

 

Nu trebuie să te orientezi către candelabre pentru iluminarea diningului dacă nu îţi plac acestea. Totuşi, ar fi recomandat (mai ales în lipsa celorlalte elemente sugerate în acest articol) să alegi corpuri de iluminat deosebite: nu un candelabru, dar măcar o lustră deosebită, un set de lustre colorate, o aplică sau... mai multe aplice.

 

Ia în considerare o masă pretenţioasă.

 

Nu alege o masă banală. Toată lumea s-a săturat de dreptunghiuri: ia în considerare şi mesele cu marginile şi colţurile rotunjite, mesele ovale, mesele pătrate şi mesele cu forme nedefinite. Iar dacă nu te tentează alte forme, atunci măcar alege un material cu un aspect deosebit sau înveleşte masa banală din lemn într-un autocolant cu model modern.

 

Dacă îţi place tapetul, alege unul cu model mare, "ochios".

 

Vei vedea şi în imaginile din galerie: tot ce este pe perete este voluminos, mare şi atrage atenţia. În cazul autocolantului nu ar avea de ce să fie altfel. Alege un tapet cu model "ochios": nu trebuie să aibă un aspect aglomerat, poate fi chiar foarte aerisit (ca cel din galeria foto), dar trebuie să aibă "pattern"-ul cât mai mare.

 

Nu ezita să amenajezi şi un minibar alături.

 

Despre amenajarea unui bar sau a unui minibar acasă mai poţi citi şi aici. Cât despre motivarea unei astfel de alegeri... ei, bine, argumentele sunt la tine!

 

Despre amenajarea diningului poţi citi mai multe aici.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI