TIOR

Sugestii pentru un living indraznet

Amenajarea livingului sau amenajarea sufrageriei trebuie să aibă ca rezultat un spaţiu care te defineşte, dar şi un spaţiu unde oaspeţii să se simtă mereu primiţi cu drag.

 

Texturi diferite pe pereţi

 

Pentru ca un spaţiu să fie primitor şi să ofere oamenilor care-l folosesc că sunt bineveniţi, acest spaţiu trebuie să placă vizitatorilor. Pentru că oamenilor le plac lucruri diferite, ar trebui ca şi sufrageria ta să cuprindă elemente cât mai diferite. De exemplu, poţi alege ca unul dintre pereţi să aibă două modele (şi texturi) diferite, iar ceilalţi pereţi să fie diferiţi de acesta. Ca exemplu vizual poţi folosi prima imagine din galeria foto.

 

Imprimeuri asortate

 

În a doua imagine din galeria foto vei vedea că fiecare pernuţă decorativă are un alt model. Dacă eşti de acord că arată bine oricum, alege câte un model de pernuţă decorativă care să reprezinte fiecare membru al familiei sau vizitatorilor care vin la tine cel mai des (celor mai apropiaţi prieteni, celor mai dragi oameni din familie etc).

 

Expoziţii de artă

 

Manifestările artistice ar trebui să fie, de fiecare dată, cel puţin trăznite. Chiar dacă în prezent se acceptă majoritatea perspectivelor artistice, trebuie să conştientizezi că fiecare curent artistic a reprezentat o revoluţie a ideilor la momentul apariţiei sale. Prin urmare, îmbrăţişează „revoluţia” care se potriveşte cel mai bine personalităţii tale şi decorează-ţi sufrageria cu stil.

 

Cu de toate

 

Cei cu adevărat îndrăzneţi vor încerca să facă din sufragerie o cameră multifuncţională. Aşadar, pe lângă faptul că aici vor fi găzduiţi oaspeţii, în paturi rabatabile (care se transformă în biblioteci sau suport pentru televizor când sunt strânse) sau în canapele extensibile), tot aici vor avea loc serile de jocuri, tot acesta va fi şi cinema-ul de acasă, tot aici vor avea loc şedinţele familiei şi tot aici va fi biroul pentru lucru de acasă sau micul atelier pentru proiecte lucrate manual.

 

Un loc pentru orice

 

Un spirit aventuros va găsi loc pentru tot ce şi-a propus să aşeze în sufragerie, fără a supraaglomera camera. Acest lucru va însemna, totuşi, că cineva îşi va asuma riscul să nu poziţioneze lucrurile în cel mai comun mod cu putinţă. Astfel, tablourile de expus nu vor mai fi ţintuite de pereţi, ci doar rezemate de acesta, sculpturile cele mai ciudate vor fi aşezate peste piese de mobilier care de obicei sunt lăsate mai aerisite, ferestrele vor deveni suporturi pentru alte tablouri, jucăriile vor sta în biblioteci, manechinele vor răsări din colţuri ciudate, taburetele vor fi depozitate sub fotolii sau unele peste altele, în loc de lustră va fi un nor şi aşa mai departe.

 

Aici vei găsi mai multe sugestii pentru amenajarea livingului. 

 

Sursa foto: arhitectureartdesign.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI