TIOR

Semineu electric pentru o iarna moderna

Chiar dacă iarna se lasă așteptată, în ceea ce privește amenajarea livingului trebuie să ne asigurăm că avem totul pus la punct. Propunem crearea locului în care căldura și ambianța primitoare să domine, alături de un șemineu electric, neconvențional.


Gamă diversificată


Gusturile sunt împărțite. Sunt experți în home design ce preferă șemineul clasic, cu lemne, în timp ce alții sunt adepții modernismul rezultat din alegerea unui șemineu electric. Am pregătit o colecție de fotografii care să te inspire în alegerea celui mai potrivit șemineu electric. Îți prezentăm o metodă în care elementele unui foc adevărat, precum lumina caldă și sunetul lemnelor, le poți avea prin intermediul unei game variate de șeminee moderne.


Șemineu „inteligent”


Modernitatea în home design este pe aceeași lungime de undă cu o accesibilitate crescută asupra elementelor decorative. Astfel se întâmplă și în cazul șemineelor cu încălzire electrică. Acestea pot fi controlate cu ajutorul unei telecomande, căldura putând fi reglată de oriunde din cameră. O metodă eficientă de a gestiona căldura din încăpere, printr-un sistem de încălzire eficient și cu un look potrivit interioarelor moderne.


Iluminat cu LED


Dintre șemineele electrice ce se găsesc pe piața amenajărilor interior, le putem alege pe cele care oferă caracteristici potrivite stilului nostru decorativ. De exemplu, există șeminee cu sistem de iluminare de fundal integrat. Cu un astfel de șemineu electric poți adăuga un aspect contemporan livingului. Ușor de montat pe perete, marchează conturul zonei de interes din cadrul camerei de zi.


Stand TV cu șemineu


Spațiile care nu oferă posibilitatea unei amenajări grandioase pot oferi alternative practice. Un șemineu multifuncțional este reprezentat de spațiul care generează căldură și, totodată, livrează momente de divertisment. Vorbim despre un șemineu electric poziționat în standul TV care se adresează posesorilor de locuințe moderne.


Șeminee electrice mici


Am selectat câteva idei pentru cei care apreciază șemineele electrice de mici dimensiuni și care pot fi poziționate în diverse zone ale livingului. Sunt utile mai ales în cazul interioarelor în care pereții nu pot fi folosiți pentru a integra un șemineu decorativ. Pregătește locul de unde dorești să primești căldură și alege șemineul care să îți facă mai frumoase zilele de iarnă.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI