TIOR

Schimbari marunte pentru un dining spectaculos

Pentru a amenaja o masă festivă care să îţi lase oaspeţii cu gura căscată, se poate să fie necesar să faci câteva mici schimbări; nu te nelinişti încă, nu te vom pune să reamenajezi totul. Amenajarea diningului nu ar trebui să fie o corvoadă căci, în cazul în care ar deveni, s-ar putea să te facă să îţi doreşti să abanonezi nava, iar noi nu vom încuraja o corabie fără piraţi.

 

Personalizează masa din dining.

 

Dacă ai o masă banală şi, totuşi, nu vrei să dai banii pe o faţă de masă nouă sau vrei, pur şi simplu, să îi dai foc şi să apară ca prin magie una nouă... ei, bine, abţine-te! Nu este necesar nici să cheltuieşti vreun bănuţ, nici să apelezi la violenţă.

 

Încearcă să schimbi înfăţişarea mesei din dining (să o personalizezi) fie dându-i o nouă culoare (caută tu în cămară, nu cumva mai ai o cutie de vopsea pe care să o poţi folosi?), fie sculptând diferite modele în lemnul mesei vechi. Ideal ar fi, şi într-un caz, şi în celălalt, să dai şi un strat de lac la final.

 

Alege huse drăguţe pentru scaune.

 

Bineînţeles că şi scaunele trebuie îmbrăcate în straie de sărbătoare! Alege nişte huse dintr-un material plăcut la atingere şi care să se asorteze cu restul decorului sau pe care să le poţi face să se încadreze în decor cu ornamente în plus, după cum urmează...

 

Aşază decoraţiuni simpatice pe masă.

 

Ar fi bine ca pe masă să aşezi fie un aranjament floral, fie un grup de lumânări de diferite înălţimi şi grosimi, fie vase cu diferite ornamente: potpourri, scoici, crenguţe şi conuri, diferite tipuri de pene spălate, uscate, şi aranjate cu gust.

 

Delimitează zona cu un covor frumos.

 

Înainte de orice, trebuie să te gândeşti că ... în dining se mănâncă. Pentru a evita supărările, alege un covor pe care l-ai putea curăţa uşor în cazul în care se scapă mâncare sau se varsă băuturi pe el.

 

Apoi, alege dimensiunile potrivite: trebuie ca toate scaunele să încapă pe acest covor, chiar şi când sunt uşor depărtate de masă, pentru a permite accesul mesenilor în jurul bucatelor. Următorul lucru de care va trebui să ţii seama este aspectul acestuia: modelul şi culorile covorului trebuie să se potrivească şi huselor scaunelor, şi celorlalte decoraţiuni din (zona de) dining.

 

Asigură un "mediu înconjurător" frumos.

 

Poţi improviza diningul într-o parte a livingului. Pentru un efect mai plăcut, poţi alege să muţi câteva dintre rafturile de cărţi de jur împrejurul dining-ului, creând, astfel, o atmosferă intimă. O altă opţiune ar fi desenele murale sau autocolantul, dar acestea sunt modificări pe care va trebui să le faci abia după ce te gândeşti dacă pe termen lung ţi-ar plăcea asemenea schimbări pentru locuinţa ta.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI