TIOR

Scaune pufoase intr-un living pregatit de iarna

Ai stat mult să te gândești ce vei alege din gama întreagă de apartamente de vânzare. Când în sfârșit te-ai hotărât, ți-ai dat seama că nu este totul gata. Ai nevoie de sfaturile unui specialist în home design pentru a realiza amenajarea locuinței așa cum ai visat. Acum, dacă tot este iarnă, am selectat câteva idei decorative inspirate de albul zăpezii de afară și nevoia noastră de confort și materiale călduroase. Atenție, începem cu livingul.


Primii pași


Poți începe procesul de amenajare a livingului de la câteva obiecte de home design care ți-au atras atenția. Să fie canapeaua? Biblioteca? Fotoliile? Sau acele piese de mobilier care aduc „altceva” unui interior ce se dorește modern și confortabil? Noi am ales cele din urmă elemente decorative. Urmăriți în continuare ce idei de amenajare a livingului poți pune în aplicare fără prea mult efort.


Textură pufoasă


În acest articol am pus accent pe textura materialului din care este confecționat scaunul sau taburetul regăsit în living. Pe lângă confort, îți oferă și un design modern livingului. Sub aspectul unor ghemotoace de blană, scaunele acoperite cu materiale pufoase vor aduce un spirit tânăr în noul tău cămin.


Simetrie în design


În contrast cromatic cu designul canapelei, taburetele din blană aduc avantajele simetriei în living. Poziționate întotdeauna câte două, perechea de piese de mobilier pare adusă din lumea copiilor și a jucăriilor de pluș. Pe de altă parte, designerii vin și cu sugestii de nuanțe neutre pentru living. Și în acest caz, scaunele cu huse din blană albă se potrivesc de mine.


Totul alb


Un living poate fi amenajat respectând o singură nuanță din multitudinea de posibilități cromatice. Cu toate acestea, este indicată alternarea diverselor texturi și linii ce compun cadrul. De asemenea, poți alterna de la nuanțe de alb strălucitor pentru pereți, la alb-argintiu pentru un set de tabureți și alb-crem pentru cel de-al doilea set care, de alt fel, surprinde confortul mobilierului îmblănit.


Accente colorate


Pentru un living ai cărui pereți sunt bleu, existând și o doză semnifiativă de accente cromatice, poți alege nuanțe mai închise pentru scaunele pufoase. Nu ceva strident, poate fi tot din categoria nuanțelor neutre amintite anterior.


Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI