TIOR

Povesti nemuritoare cu televizoare

Indiferent de mărimea locuinței tale, îți dorești ca fiecare încăpere să fie organizată adecvat. Dacă ne referim la amenajarea livingului, putem începe cu alegerea televizorului și a spațiului în care acesta va fi poziționat. Ne-am propus ca alegerea finală să fie adaptată spațiului, bugetului și, mai ales, preferințelor în materie de home design.


Televizorul atunci și acum


Astăzi vom vorbi despre interioare moderne și elemente de mobilier originale. Cu ani în urmă foloseam măsuțe pentru televizoare, dar și televizoarele aveau alt format pe vremea aceea. Acum ne place să transformăm o simplă cameră de zi într-o zonă de relaxare în care televizorul să joace un rol central.


Dileme decorative


Ce ne facem dacă am cumpărat un televizor cu ecran plat a cărui dimensiuni nu se mai potrivesc vechiului mobilier? Nimic mai simplu: ne apucăm de reamenajat livingul. Un televizor cu ecran plat vine cu avantajul de a viziona programele tale preferate din orice unghi al camerei. Însă, trebuie să iei în serios modalitatea de amenajare a spațiului, astfel încât nimic să nu își obstrucționeze vederea. Mobilierul trebuie ales cu grijă, să nu fie prea înalt și astfel să devină obstacol în calea televizorului.


Televizorul „ascuns”


Să presupunem că nu acorzi o atenție deosebită vizionării posturilor TV. În plus, nu îți dorești ca televizorul să fie centrul de interes al încăperii. Poți să iei în considerare posibilitatea de a „ascunde” televizorul într-o piesă de mobilier. Astfel, vei pune accent asupra decorațiunilor alese pentru mobilierul din cameră și, în special, asupra peretelui care va avea sau nu televizorul la vedere.


Locul potrivit


Pentru un living cu design deosebit, în care aveți amplasat un șemineu, puteți alege să poziționați televizorul deasupra acestuia. Va creea un efect vizual interesant. În schimb, dacă optezi pentru accentuarea unui perete simplu prin amplasarea unui televizor, nu uita să adaugi și alte elemente decorative de impact.


Ce ne poți spune despre experiențele tale decorative? Tu cum ai ales să îți amenajezi livingul?


Sursa foto: freshome.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI