TIOR

Oricine viseaza la un dining cu gust

Dacă tot se apropie sărbătorile, poți începe să te gândești la cum anume vei amenaja diningul. Vei transforma livingul sau bucătăria sau ai o locuință în care a încăput și un dining? În cea din urmă variantă, trebuie să pregătești cu atenție camera cu pricina pentru oaspeții tăi dragi. 
 
Poți face modificări categorice sau te poți limita la schimbarea accesoriilor și adăugarea unor decorațiuni de Crăciun, dar să ne limităm la detaliile care pot schimba atmosfera din diningul tău, făcându-l să pară și să fie artistic, stilat, personalizat. 
 
Candelabru cu stil
 
Nu orice lustră poate fi candelabru și nu orice candelabru este frumos - de acord? Așadar, alege unul dintre cele mai simple candelabre pentru diningul tău, astfel încât apoi să îl poți decora și personaliza după bunul plac. 
 
Farfurii decorative 
 
Le-am mai pomenit de câteva ori: farfuriile decorative au un farmec aparte. Evident, nu orice farfurie poate fi expusă pe pereți. La fel de evident este faptul că această colecție este cu atât mai plăcută cu cât este acumulată în timp, de-a lungul expedițiilor sau al diferitelor sărbători. 
 
O colecție improvizată 
 
Dacă una dintre cele mai neinspirate cadouri este să oferi cuiva o piesă pentru colecția la care lucrează de ani buni, crearea propriilor colecții de diferite lucruri este una dintre cele mai bune idei. 
 
De exemplu, poți crea o colecție de flori primite de la oameni dragi sau la ocazii speciale: presează-le, usucă-le și înrămează-le, apoi așează-le într-o simetrie imperfectă și gata – ai unele dintre cele mai frumoase decorațiuni pentru căminul tău drag. 
 
O piesă centrală voluminoasă 
 
În mijlocul mesei, dacă nu beneficiezi de zestre vintage de la bunica, poți la fel de bine să așezi un aranjament floral – eventual unul din flori nemuritoare. Pe acesta îl poți așeza în boluri joace, în borcane desenate, în vaze înalte sau, de ce nu, chiar în ghivece. 
 
Expoziție de antichități 
 
Nu-i așa că setul de porțelan sau cel de argint al bunicii poate servi drept decorațiuni cu stil? Un stil... vintage, desigur, dar lustruiește-le bine și așează-le în mijlocul mesei din dining. Eventual, poți asorta cu acest set mici decorațiuni de pe pereți sau de pe etajere, pentru echilibru estetic. 
 
Accesorii pentru colțuri 
 
Măcar într-unul din colțurile camerei, așează un accesoriu: o plantă de interior cu ghiveciul ei voluminos, o veioză înaltă cu abajur frumos colorat, un suport pentru vazele cu flori proaspete ori pentru ghiveci, un sfeșnic în care să ai întotdeauna lumânări pregătite să ardă pentru buna ta dispoziție... 
 
Un dulap aparte pentru dining
 
Nimic nu trebuie să fie prea scump – cu atât mai puțin dulapul din dining, care trebuie ales pe principii pragmatice, în funcție de spațiul disponibil și de produsele pe care le ai de depozitat. Dacă are dimensiunile potrivite, ia-l! Dacă nu îți plac culorile sau detaliile, le poți acoperi cu vopseluri, modele din tapet sau alte trucuri handmade. Fă-l să arate cât mai special, apoi așează pe el (ai grijă să nu fie prea înalt) colecția de sticle cu licorile preferate. 
 
Scaune diferite 
 
Diversitatea este, de obicei, un lucru bun. Acest fapt se aplică, de exemplu, în cazul scaunelor așezate în jurul unei mese, indiferent că este ea în dining, în bucătărie sau în living. În plus, alegerea de scaune diferite oferă posibilitatea optării pentru un loc avantajos, în funcție de diferite înălțimi, diferite forme ale scaunelor și diferite tipuri de șezuturi ale scaunelor. 
 
Sursa foto: houzz.com 
Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI