TIOR

Nuante si accente bogate pentru un living elegant II

Culorile au devenit atât de importante în domeniul home design-ului încât până și psihologii au început să le studieze, iar rezultatele sunt surprinzătoare. Verdele calmează, galbenul vă face mai optimiști, iar roșul vă creează sentimentul de siguranță, datorită capacității de creștere a adrenalinei. Există, de asemenea, anumite nuanțe care, odată introduse în amenajările interioare, creează un efect de opulență și lux.

Am discutat în articolul precedent despre prețiosul auriu și despre violetul și roșul imperial atât de apreciate de-a lungul timpului de către roialitate. Continuăm astăzi lista culorilor bogate cu încă trei nuanțe potrivite pentru un living elegant.

Eleganță pură îmbrăcată în negru

Negrul este de departe alegerea cea mai inspirată și elegantă în orice domeniu, începând de la cel vestimentar și sfârșind cu cel al home design-ul. Cheia utilizării cu succes a negrului în amenajările interioare este moderația. Acest simț al măsurii va asigura un living somptuos, fără a încărca atmosfera.

Bijuterii scumpe

O casă amenajată cu stil este la fel de apreciată precum pietrele prețioase-smaraldul, în cazul de față. Un living cu accente verde-smarald poate fi piesa de rezistență a oricărei locuințe. Accentele pot fi folosite atât pe piesele mari de mobilier, precum și asupra detaliilor. Un tablou pictat în culoarea prețiosului smarald, plasat strategic deasupra unei canapele într-o nuanță neutră, va conferi livingului aspectul distins după care tânjiți.

Argintiu luminos

Culorile strălucitoare ale metalelor prețioase devin din ce în ce mai utilizate în crearea spațiilor interioare cu gust. De departe cea mai puțin pretențioasă nuanță din acest spectru, întrucât provine dintr-o nonculoare, argintiul poate conferi camerei de zi un aer remarcabil și cochet. Accentelor strălucitoare de pe obiectele din metal li se poate adăuga o canapea argintie.

Sursa foto: houzz.com, freshome.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI