TIOR

Nuante si accente bogate pentru un living elegant I

Un aspect important atunci când decideți să vă preocupați de amenajări living îl reprezintă nuanțele alese. Anumite culori pot conferi camerelor un aer opulent si prețios. Nuanțele bogate ale aurului sau violetul și roșul atât de iubite de către roialitate pot reprezenta alegerile ideale pentru camera de relaxare.
 
Aur pur
Culoarea aurului este de departe cea mai reușită alegere atunci când doriți un living ce inspiră lux și opulență. Fie că optați pentru perne moi, satinate sau pentru un candelabru impunător ce tronează deasupra măsuței de cafea, nuanțele de auriu vor conferi întotdeauna un aspect opulent livingului. Completați decorul cu o perdea mătăsoasă albă sau culoarea untului, care să dirijeze lumina spre accentele sclipitoare.
 
Violetul, culoarea regilor
Recunoscută ca și culoarea regilor, violetul definește cu măiestrie luxul, bogăția, eleganța. În ceea ce privește introducerea acestei nuanțe în decorarea livingului, se recomandă accente subtile, dar de efect. Începând de la covorașe Shaggy pufoase sau draperii grele purpurii și sfârșind cu atenția la detalii prin amplasarea unui tablou ilustrând un câmp de lavandă, culoarea regilor va reuși să redea livingului un aer de poveste.
 
Roșu imperial
Dacă tot am vorbit despre culori de lux sau regale, nu puteam lăsa nemenționat roșul imperial. Nuanță caldă și puternică, cei mai îndrăzneți dintre dumneavoastră ar putea alege roșul chiar și pentru un perete întreg. Pentru restul, o canapea acoperită integral cu stofă roșie sau o vază înaltă plină de maci artificiali va reuși cu siguranță să creeze același efect opulent dorit.

Sursa foto: freshome.com, houzz.com, home-designing.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI