TIOR

Masuta de cafea - de nelipsit din living (I)

Când vine vorba de home design, suntem primii care îți prezentăm idei de amenajări interioare. Astăzi vom găsi împreună câteva sugestii pentru alegerea unui element foarte important în amenajarea livingului: măsuța de cafea. Chiar dacă există mai multe camere cărora nu ar trebuie să le lipsească o masă, noi ne-am oprit atenția asupra livingului. În continuare poți afla „de ce”.

Canapea plus masă

Prima piesă de mobilier ce ne vine în minte atunci când luăm în calcul amenajarea livingului este canapeaua. Având în vedere că acest subiect a fost discutat în mai multe articole din categoria home design, am decis să acordăm mai mult interes măsuței de cafea. O canapea fără măsuță de cafea pare incompletă, iar acest motiv ne-a convins să luăm în serios misiunea de a găsi cea mai potrivită masă.

Măsuța transparentă

Alegerea materialelor transparente pentru măsuța de cafea îți pot aduce mai multe beneficii decât te aștepți. Măsuța transparentă este ideală pentru un living mic. Dacă ai investit de curând un buget semnificativ într-un covor modern și multicolor, bănuim că nu ți-ai dori să îl acoperi cu o masă. De aceea, transparența vine ca o salvare pentru un living cochet.

Model pivotant

O măsuță de cafea cu sistem pivotant dispune de spațiu de stocare în partea de jos. Aspectul lucios, cu nuanțe mai deschise sau mai închise aduce un efect cromatic inedit. Se aseamănă cu o cutie de bijuterii, dar la o scală mult mai mare. Avantajul este dat de rotirea celor două niveluri de blat. Cu siguranță vei atrage toate primivirile. Curioșii de vor întreba dacă iar ai schimbat măsuța de cafea.

Culori îndrăznețe

Cine a spus că măsuțele de cafea trebuie să fie cât mai simple și din punct de vedere cromatic, s-a înșelat. În cazul unor mese colorate, putem vorbi de o simplitate în ceea ce privește dimensiunea și forma. Cazul măsuțelor de cafea din materiale rezistente și cu diferite versiuni cromatice, pot avea mai multe întrebuințări. Din lipsă de spațiu, pot avea rol de băncuță de șezut, mai ales pentru momentele când ai nevoie de spații de relaxare suplimentare.

Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI