TIOR

Lungimea livingului - din impediment in oportunitate II

Indiferent de încăperea pe care o amenajezi, îți dorești ca aceasta să fie suficient de spațioasă. Nu în toate casele de vânzare poți găsi luxul de a avea camere încăpătoare pentru orice tip de mobilier și accesorii. Cu toate acestea, ceea ce pare a fi un impediment poate deveni o oportunitate. Astfel se întâmplă și în cazul amenajării livingului spațios doar în lungime.

Arhitectură la intersecție

Elementele arhitecturale sunt de mare interes într-un living a cărui lungime îți impune un anume stil de amenajare interioară. De exemplu, o arcadă poate fi de mare ajutor în spargerea monotoniei din spațiu. Nu trece cu vederea posibilitatea afișării unui plafon deosebit. Acesta poate ajuta la definirea zonei de relaxare înr-un spațiu deschis.

Despărțire cu mobilier

De asemenea, piesele de mobilier reprezintă o soluție la îndemână, mai ales că mici modificări poți face oricând. Livingul cu ale sale zone pentru activități diferite poate fi separat de către o bibliotecă. Dacă nu îți dorești o piesă de mobilier solidă care să facă separarea dintre spațiile livingului, poți opta pentru un ecran pliabil.

O canapea la două mese

Alegerea confortului se bazează atât pe experiența specialiștilor în home design, cât și pe cea personală. În funcție de preferințe, poți opta pentru un singur loc în care poziționezi scaunele, în timp ce peretele va fi ocupat de o canapea foarte lungă în fața căreia vei plasa două măsuțe de cafea, una lângă cealaltă.

Lumină în plan deschis

Corpurile de iluminat ajută la definirea spațiului din living. Amenajarea planului deschis poate avea mai multe surse de iluminat, poziționate pentru fiecare centru de interes. O alternativă este reprezentată de un candelabru în zona cea mai aglomerată din punctul de vedere al traficului și al activităților întreprinse. De asemenea, un corp de iluminat impunător, aflat într-un plan deschis, va da o mai mare importanță zonei vizate.

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI